Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Δόμνα Κουντούρη αποκάλυψε ότι βρίσκεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, για τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει και τη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει. Ωστόσο, πρόσφατα, δήλωσε πως είναι καλά και ρυθμίζει με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή τα προβλήματά της.

Η τραγουδίστρια, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το Fame Story, έχει εξομολογηθεί δημόσια ότι μετά το παιχνίδι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία μέχρι σήμερα προσπαθεί να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή και παρακολούθηση. Η 42χρονη είχε πριν λίγο καιρό μιλήσει για τη διπολική διαταραχή αλλά και το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά της.

Στην δημοσίευση της, η Δόμνα Κουντούρη άφησε το τηλέφωνο της και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι αν την χρειαστούν θα την βρουν στο Δρομοκαΐτειο.

Λίγη ώρα μετά το συγκεκριμένο post διαγράφηκε από τον λογαριασμό της Δόμνας Κουντούρη, ενώ στο προφίλ της η ίδια αναφέρει σε πολλά κείμενα ότι ο πατέρας της ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.

Τι είχε δηλώσει η ίδια για την νοσηλεία της στο ψυχιατρικό ίδρυμα

Όπως έχει εξομολογηθεί παλιότερα η ίδια: «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι΄αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο έξι μέρες».

Μιλώντας μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2019 είχε περιγράψει την εμπειρία νοσηλείας της: «Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρώμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει κι όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό γούρλωσε τα μάτια».