Η Δόμνα Κουντούρη, η πρώην παίκτρια του Fame Stiry, έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή ενώ αποκάλυψε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο.

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» εμφανίστηκε η Δόμνα Κουντούρη. «Ήταν πολύ τραγικό για εμένα η τεράστια δημοσιότητα που πήρε το Fame Story. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, γιατί ήμουν 26 χρονών. Δεν ήμουν άνθρωπος που το περίμενε ότι θα γίνει όλο αυτό».

«Είπα στον εαυτό μου: Κάτι πρέπει να κάνεις»

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή. «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή για αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου: Κάτι πρέπει να κάνεις. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο έξι μέρες».

Τέλος, η Δόμνα Κουντούρη αποκάλυψε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε. «Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ. Του το είπα κιόλας κι εκείνος μου απάντησε: Δεν θέλω Δόμνα τραγούδια, έχω. Με γείωσε».

Από μικρή λάτρευε τη μουσική και το τραγούδι

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Κούταλη, ένα χωριό της ακριτικής Λήμνου. Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε σχολικές και δημοτικές χορωδίες, ενώ είναι αυτοδίδακτη μουσικός και παίζει κιθάρα και πιάνο.

Στα 18 της χρόνια ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει ηχοληψία και παραγωγή στη δισκογραφία. Εργάστηκε ως βοηθός ηχολήπτη για 3 χρόνια. Παράλληλα, δούλευε σε διάφορες μουσικές σκηνές και ρεμπέτικα σχήματα, ενώ έκανε φωνητικά σε μουσικές παραγωγές και διαφημιστικές καμπάνιες. Την περίοδο 2004 με 2005 η Δόμνα Κουντούρη έγινε δεκτή στην τηλεοπτική Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1, Fame Story 3, όπου ξεχώρισε τόσο για τις φωνητικές της δυνατότητες όσο για τον δυναμικό χαρακτήρα της, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί. Μετά τη λήξη του Fame Story, έκανε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με το σχήμα Fame Story Live.