Σημαντικά είναι τα νέα στοιχεία από τα κινητά του 44χρονου συλληφθέντα, γνωστού ως «ωραίος Τζορτζ», για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Φωτογραφίες του 54χρονου τοπογράφου από προηγούμενη παρακολούθηση του, όπως και το σημείο της φονικής ενέδρας φέρεται να εντοπίσθηκαν στο κρυφό κινητό του 44χρονου προφυλακισθέντα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό πριν από 15 περίπου ημέρες, όπως μεταδίδει το Mega.

Παράλληλα, από το ίδιο κινητό τηλέφωνο ανακύπτουν στοιχεία και για τις συνολικές επαφές του 44χρονου ποινικού (σ.σ. είχε καταδικασθεί στο παρελθόν σε πολυετή φυλάκιση για ανθρωποκτονία), την συνολική δραστηριότητα του προκειμένου να αντληθούν και τα κρίσιμα στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν γνώριζε το θύμα, πως την ώρα της δολοφονίας του ήταν για προπόνηση στο ΟΑΚΑ κι ότι τα ίχνη πυρίτιδας που βρέθηκαν στην ζώνη του ίσως σχετίζεται με την προηγούμενη χρήση της από ένα ιατρό που την είχε αρχικά και τον οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου θεωρούν οι Αρχές τον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, τη στιγμή που αναζητούνται ακόμη τα όπλα της εκτέλεσης, αλλά και το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο δράστης, τα οποία πιθανώς να αποκαλύψουν και τους συνεργούς του.

Οι Αρχές ευελπιστούν ότι θα δοθούν απαντήσεις από τα κινητά τηλέφωνα, το ιστορικό διαδικτυακών πλοηγήσεων, τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Όπως επίσης και ότι το GPS του 44χρονου θα χαράξει τη διαδρομή του δράστη.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στη Μύκονο. Με δύο επιχειρηματίες να βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τα μηνύματα του τοπογράφου με επιχειρηματία

Στο φως, μάλιστα, έρχονται μηνύματα που αντάλλασσε ο τοπογράφος με έναν εκ των δύο επιχειρηματιών που βρίσκονται στο κάδρο.

  • Τοπογράφος: Το πακέτο τούς το έγραψες;
  • Επιχειρηματίας: Ρε Π…, το έχουμε πει εκατό φορές και δεν καταλαβαίνεις. Παντού τα έστελνα μαζί, τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ δεν τους έστειλες και τους είπες ότι μαζί τα πουλάμε;
  • Τοπογράφος: ΟΚ, κατάλαβα.
  • Επιχειρηματίας: Πού είναι ο…, που τα είχε κανονίσει όλα;
  • Τοπογράφος: Εντάξει είπα, σε κατάλαβα.
  • Επιχειρηματίας: Σε πελάτη του… μπροστά του είπα πουλάμε μαζί, πάρε ρώτα τον.
  • Τοπογράφος: Δεν ρωτάω κανέναν. Μαζί μιλάμε, θα εξαντλήσουμε την άλλη πλευρά.

Από την πλευρά τους, οι δύο επιχειρηματίες δηλώνουν μέσω του περιβάλλοντός του ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στη δολοφονία του τοπογράφου, με τις Αρχές να ερευνούν όλες τις αγοραπωλησίες σε επίμαχες περιοχές της Μυκόνου, που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη