Μυστήριο επικρατεί γύρω από τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή Live News, η έρευνα της αστυνομίας δεν έχει καταλήξει κάπου μέχρι στιγμής, ενώ κύριο ζητούμενο για τη λύση της υπόθεσης είναι ο εντοπισμός του κινήτρου που οδήγησε στη δολοφονία της 84χρονης.

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν ίχνη αναστάτωσης στο σπίτι, γεγονός που θα μαρτυρούσε ότι ο δράστης έψαχνε στον χώρο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η έρευνα του δράστη να ήταν σε στοχευμένο σημείο.

Οι Αρχές έχουν εξετάσει όλους όσους θα μπορούσαν να σχετίζονται με το έγκλημα στα Καμένα Βούρλα, ενώ έχει ερευνήσει και τα άλλοθί τους.

Σημειώνεται πως δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ποιος είναι ο δράστης, με την έρευνα των Αρχών να συνεχίζεται με την εξέταση αποτυπωμάτων και DNA.

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: «Είχε πάρα πολλά χρυσαφικά και πάντα χρήματα κάτω από το στρώμα»

Οι αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό συνέλεξαν στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας, ενώ έψαξαν και ένα χωράφι με ελιές που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της, για τυχόν ίχνη που άφησε πίσω του ο δράστης.

Την ίδια ώρα φίλη της 84χρονης, επιβεβαιώνει πως έκρυβε χρήματα στο σπίτι της, κάτι που όπως σημειώνει γνώριζαν αρκετά άτομα. «Είχε πάρα πολλά χρυσαφικά και είχε και πάντα χρήματα κάτω από το στρώμα, μας έλεγε, για ώρα ανάγκης. Δεν είχε 100, 200 και 500 ευρώ που έχουμε λίγο πολύ όλοι μας. Είχε πολύ περισσότερα αλλά τα είχε κάτω από το στρώμα. Το έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως συγγενείς της 84χρονης είχαν δηλώσει πως είχε κλαπεί το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και πως έκρυβε χρήματα στο σπίτι της, τα οποία ωστόσο δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. «Δεν γνωρίζω αν βρέθηκαν ή δεν βρέθηκαν, ξέρω ότι είχε πολλά χρυσαφικά και πάντα είχε χρήματα κάτω από το στρώμα. Ήταν τόσο αξιαγάπητη γυναίκα. Να καταλάβετε ερχόταν και μας κέρναγε στο χωριό που δεν έχει κανείς μας τέτοια ανάγκη», συμπλήρωσε η φίλη της ηλικιωμένης.

«Έλεγα ”τον λογαριασμό” ας πούμε και μας απαντούσαν ”τα έχει πληρώσει η κυρία”. Τέτοιος άνθρωπος ήταν. Ανοιχτός», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: