Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο οποίος κατονόμασε τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 23χρονου χούλιγκαν, που είναι ο πρώτος συλληφθείς για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο πελάτης του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο Θεόδωρος Σιμόπουλος μετά την απολογία του πελάτη του δήλωσε ότι ο 23χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο παραδέχθηκε πως βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας, δίχως να έχει καμία εμπλοκή.

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του αλλά δεν αποβιβάστηκε από αυτό και δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστος φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος κατονόμασε τους άλλους 10 συμμετέχοντες και είπε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν αλλά να εκφοβίσουν τους οπαδούς του Άρη. Δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό. Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη, καθώς ομολόγησε, ότι παρευρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος. Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίστηκε, ότι όχι μόνο δεν είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, αλλά ότι δεν συμμετείχε καν στην δολοφονική επίθεση. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, μετέφερε με το αυτοκίνητό του τους δράστες, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στο όχημα και μόνο βγήκε από αυτό, χωρίς να πλησιάσει στον τόπο του εγκλήματος.