Από την αίγλη του παρελθόντος στη διεθνή αναγνώριση του σήμερα, το Τhe Ηeritage, το νέο οικιστικό έργο της Hellenic Properties, στο Στροφύλι της Κηφισιάς, κέρδισε δύο βραβεία στα European Property Awards 2024, αποσπώντας διάκριση στις κατηγορίες Apartment/Condominium Development και Residential Renovation/Redevelopment.

Πρόκειται για μία άλλοτε βασιλική οικία, στο πλέον προνομιακό σημείο της Κηφισιάς, η οποία μετατρέπεται σήμερα σε πολυτελείς κατοικίες σύγχρονων προδιαγραφών, διατηρώντας την υψηλής αισθητικής σχεδίαση, μέσω των καθαρών γραμμών και της διαχρονικής ένταξης στο φυσικό περιβάλλον. Με συνέπεια και σεβασμό στην ιστορική κληρονομιά, αλλά και σύγχρονες καινοτόμες επιλογές, το The Heritage αναβιώνει την αίγλη, αγκαλιάζοντας ολιστικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Η Hellenic Properties, σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική ομάδα του Δημήτρη Αγιοστρατίτη, 1 Architects, επέλεξε να αξιοποιήσει το υφιστάμενο δομικό πλαίσιο και να μετατρέψει το κτίριο σε μια μοναδική συλλογή από επτά μοντέρνα αρχοντικά, επιφάνειας από 168 ως 334 τ.μ., με μεγάλους, κομψούς εσωτερικούς και πλούσιους εξωτερικούς χώρους.

Με έμφαση στην σύγχρονη στατικότητα, την άρτια ενεργειακή αποδοτικότητα και τα προηγμένα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα διαχείρισης κατοικίας, πλήρως εναρμονισμένο με το καταπράσινο τοπίο, το The Heritage επαναπροσδιορίζει την πολυτελή διαβίωση στον 21ο αιώνα και δημιουργεί μια κληρονομιά για τις μελλοντικές γενιές. Την αποκλειστική διάθεση των κατοικιών έχει η Πλουμής-Σωτηρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: