Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε τα χέρια με τον θρυλικό οίκο μόδας για μια σειρά φωτογραφήσεων σε ιστορικά σημεία της χώρας και την μεγάλη επίδειξη με ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία και την παράδοση, πολλές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γραφτεί το όνομα τους στην «χρυσή» λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Ο οίκος έχει δώσει προτεραιότητα αρχικά στους σταθερούς πελάτες του απ’ όλο τον κόσμο, μετά στους ανθρώπους από την Ελλάδα που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αυτή μεταξύ των οποίων βρίσκονται εξέχουσες προσωπικότητες, σε παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφους μόδας, αλλά και στα διάσημα πρόσωπα τα οποία σταθερά παρακολουθούν κάθε χρόνο τις επιδείξεις του.

Πώς θα παρακολουθήσεις live το Dior Cruise 2022 show από το Καλλιμάρμαρο

Μέχρι αυτή την ώρα μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει ονόματα που θα παραβρεθούν μεταξύ των καλεσμένων, ωστόσο το σίγουρο είναι πως στη χώρα μας για τις επόμενες ώρες θα χτυπά η καρδιά της μόδας μιας και οι εικόνες με τις ελληνικές ομορφιές σε πρώτο πλάνο θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Άκρως ελληνική και η πρόσκληση του διάσημου οίκου για το μεγάλο event της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθεί στις εννιά το βράδυ. Εκτός από την γραμματοσειρά που παραπέμπει στην Αρχαία Ελληνική, εντύπωση προκαλεί και η αναφορά στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα και στο σχολείο υφαντικής.

O #Dior επιστρέφει στην Ακρόπολη με μια εμβληματική... | Reporter Cyprus | Celebrity

Τα ονόματα που ακούγονται ανάμεσα στους καλεσμένους

Dior στο Καλλιμάρμαρο: Παρακαλούν οι επώνυμες για μια πρόσκληση

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν σίγουρο πως μια από τις προσκλήσεις που εστάλησαν απευθείας από τα γραφεία του Dior στο Παρίσι είχε ως αποστολέα την χολιγουντιανή σταρ Σαρλίζ Θερόν που αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος του γαλλικού οίκου. Μεταξυ αλλων ακουγονται ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό με την σύζυγο του, που είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο γιος του Αντουάν και η σύζυγος του γνωστό top model Νατάλια Βοντιάνοβα. Άλλοι έχουν ακούσει το όνομα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν. Οι προσκλήσεις όλες έχουν φύγει απευθείας από το γραφείο τύπου του Οίκου στο Παρίσι

Επίδειξη Dior: 400 καλεσμένοι, live προβολή στο Cine Paris, βίντεο ύμνος για την Ελλάδα