Άνοιξε για τους κατοίκους της περιοχής, μετά από καιρό, το πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» επί της οδού Θήρας, στην Κυψέλη, απέναντι από το κτίριο της 6ης Δημοτικής Κοινότητας,

Ο χώρος, ο οποίος αποτελεί μια πολύτιμη ανάσα πρασίνου για μικρούς και μεγάλους, είναι ιδιοκτησία της ΔΕΗ και παρέμενε αναξιοποίητος, εγκαταλελειμμένος και κλειστός.

Ο Δήμος Αθηναίων, ανταποκρινόμενος σε ένα πολύχρονο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, σε συνεννόηση με την ΔΕΗ, μίσθωσε τον χώρο για τα επόμενα δέκα χρόνια με ένα συμβολικό ποσό.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης αλλά και της Διεύθυνσης Πρασίνου φρόντισαν να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τον χώρο, να φροντίσουν το πράσινο και να τοποθετήσουν παρτέρια και νέα φυτά.

Το Πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» αποτελεί πλέον ένα στολίδι της πυκνοκατοικημένης περιοχής που μπορούν να απολαμβάνουν κάτοικοι και επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά για το άνοιγμα του του πάρκου στην Κυψέλη:

«Το πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» επιστρέφει στους ιδιοκτήτες του. Σε όλες τις οικογένειες της Αθήνας. Εκεί που ανήκει κάθε εκατοστό ελεύθερου χώρου της πόλης. Καθαρό, με περιποιημένο πράσινο και φροντίδα στον εξοπλισμό του. Οι πόρτες του άνοιξαν και δεν ξανακλείνουν, για να δώσει ακόμη μία ανάσα στις γειτονιές. Με ένα συμβολικό τίμημα του Δήμου μας προς την ΔΕΗ, το χαιρόμαστε και πάλι».