Σε δημοπρασία έχει μπει η Porsche 904 GTS του 1964. Ο διεθνής οίκος δημοπρασιών Bonhams υπολογίζει πως η τιμή του θα φτάσει τα 1,5 εκ. ευρώ. Ο Redford, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς άνδρες της μεγάλης οθόνης, απέκτησε το 1966 τη συγκεκριμένη Porsche 904 GTS. Τότε το αυτοκίνητο είχε μόλις συμπληρώσει δύο χρόνια αγώνων.

Με αριθμό πλαισίου 99001, αυτή η 904 GTS ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία για ιδιωτική αγωνιστική ομάδα, πέραν του προγράμματος του εργοστασίου. Το 1966, ο Steve Berg προσέφερε το αυτοκίνητο προς πώληση και η 904 GTS κατέληξε στο γκαράζ του Robert Redford, ο οποίος το κράτησε για περίπου 10 χρόνια.

Με αρκετά σημάδια γήρατος και χωρίς τον αρχικό του επίπεδο τετρακύλινδρο κινητήρα, η 904 αγοράστηκε από τον Βέλγο Stefan Talpe, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του ’90 του έκανε μια πλήρη αποκατάσταση. Τότε ήταν που βάφτηκε σε αυτό το βαθύ πράσινο (Irish Green) που είναι από το αυθεντικό χρωματολόγιο της Porsche και του τοποθετήθηκε ένας δίλιτρος εξακύλινδρος boxer από 911.

Η δημοπρασία για την όμορφη αυτή 904 GTS, είχε προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου στο Παρίσι. Η Bonhams που έχει την ευθύνη της, εκτιμά ότι το αγωνιστικό αυτοκίνητο θα αλλάξει χέρια για ένα ποσό που θα κυμανθεί από 1,3 έως 1,5 εκατομμύρια ευρώ.