Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ώρες που πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

«Ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ (της Τετάρτης) αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι. Περιμένουμε τους γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά», είπε η Άννα Σταθάκη, σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα.

«Υπήρξε μία επιπλοκή, καθώς παρουσίασε κολπική μαρμαρυγή. Ο διευθυντής καρδιολόγος έτρεξε και αντιμετώπισε το πρόβλημα του με θεραπευτική αγωγή», ανέφερε- από την πλευρά του- ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραμένει στο Τζάνειο Νοσοκομείο από τις 15 του μήνα όταν και υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάσταση του σήμερα παραμένει σταθερή συνεχίζοντας τις θεραπείες για το πρόβλημα στην ομιλία του.

«Σήμερα το πρωί είναι σε πολύ καλή σταθερή κατάσταση, ευδιάθετος, αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητα του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δημήτρης Σταρόβας: Τι είναι η κολπική μαρμαρυγή

Ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης εξήγησε στο Mega τι είναι η κολπική μαρμαρυγή που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας και αν εμπνέει ανησυχία στους ειδικούς.

«Η κολπική μαρμαρυγή είναι η συχνότερη καρδιακή αρρυθμία είναι ακίνδυνη στις περισσότερες περιπτώσεις. Ενδεχομένως μετά από το στρες, μετά από το εγκεφαλικό, μετά από την αγωγή που κάνει. Η αρτηριακή πίεση παίζει ρόλο πολλοί παράγοντες. Κρίσεις κολπικής μαρμαρυγής μπορεί να πάθαινε και εκτός νοσοκομείου και να μην γινόταν αντιληπτό».

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι ο 61χρονος καλλιτέχνης θα επανέλθει πλήρως, με την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, να είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που είχε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζεται με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε ακόμη: