Ο Δημήτρης Πιατάς έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά, μίλησε για τη σάτιρα στην τηλεόραση.

«Έγιναν απόπειρες σάτιρας τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, πιστεύω ότι θα ανακάμψει. Θεωρώ ότι κάποιοι ταγοί μας δεν θέλουν έναν λαό με χιούμορ που μπορεί να σαρκάζεται. Είναι απαγορευτικό», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο τελευταίος που έκανε σάτιρα και ο μόνος που είχε το δικαίωμα να το κάνει πια. Με ενοχλεί που αυτή τη στιγμή τον υποχρεώνουν να βρίσκεται στη σιωπή», πρόσθεσε.

Όσο για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάματος, ανέφερε: «Οι άνθρωποι που κάποια στιγμή είχαν τη διάθεση της αλαζονείας, τιμωρήθηκαν. Καταδίκη είναι. Θεωρείτε ότι δικαιώθηκε κάποιος; Το στίγμα θα το φέρουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Εάν η κόρη μου θέλει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, θα της έλεγα να το κάνει. Άλλωστε, περιμένετε ότι θα ζητούσε την άδειά μου;».

Τέλος, είπε για την υπόθεση Κιμούλη: «Κι εγώ θα έπαιζα με τον φίλο μου τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν έχει κάποια σχέση με τους βιαστές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν λέω ότι είναι αναμάρτητος, το αντίθετο. Πολύ σωστά εισέπραξε κάποια στιγμή τη μήνη αυτών των ανθρώπων».

Διαβάστε περισσότερα