Ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»  για τα παιδικά του χρόνια και τα επικριτικά σχόλια που άκουγε μετέπειτα, όταν αποφάσισε να γίνει χορευτής.

Στη συνέντευξη που έδωσε τόνισε πως η έλλειψη του πατέρα του, ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

Ο χορογράφος ανέφερε, πιο συγκεκριμένα: «Νιώθω την έλλειψη του πάτερα μου, δεν ξέρω όμως αν θα με άντεχε ο πατέρας μου ή αν θα άντεχα εγώ τον πατέρα μου».

Στην συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε τα επαγγέλματα που έκανε για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειαζόταν, ώστε να μπορέσει να πληρώσει τη σχολή χορού.

Όπως έιπε, δούλεψε ως οικοδόμος και μπογιατζής για να έχει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πληρώσει τη σχολή χορού. Ακόμη, τόνισε πως όταν αποφάσισε να γίνει χορευτής, «έλεγαν ότι οι χορευτές είναι και γκέι».

Σε άλλο σημείο, ο χορογράφος ρωτήθηκε αν έχει απιστήσει σε σχέση του. Σε αυτό απάντησε: «Έχω απιστήσει. Όταν ήμουν μάλιστα πολύ ερωτευμένος, “κεράτωνα”. Το έκανα από μεγάλη ευτυχία. Αλλά το σεξ μεταλλάσσεται σε ευτυχία. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο, το σεξ γίνεται αγάπη, άσχετα αν αναζητάς το σεξ και αλλού και όλοι οι άντρες του κάνουμε αυτό, γιατί είναι στη φύση μας».

Ακόμη, εξέφρασε τη σκέψη ότι η έλλειψη της πατρικής φιγούρας από τη ζωή του, μπορεί να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι έλκεται ερωτικά από το ίδιο φύλο. «Μπορεί να αναζητούσα τον πατέρα που μου έλειπε, ίσως αυτό με έκανε να έχω έλξη από το ίδιο φύλο. Όταν ήμουν 7 ετών είχε ερωτευτεί έναν γείτονα που ήταν 14» δήλωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο χορογράφος απάντησε στην ερώτηση του ρεπόρτερ, αν τον χτυπούσε η μητέρα του από φόβο μην γίνει ομοφυλόφιλος.

«Ναι, φοβόταν. Ήταν μια γυναίκα εκείνης της εποχής που είχε ένα αγοράκι και της έδινε τέτοια στοιχεία» είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε ακόμη: