Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που δε μασάει τα λόγια του, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τους “κακούς χαρακτήρες”, που πολλοί θεώρησαν ότι εννοούσε τον ίδιο, ενώ αποκάλυψε πως η όποια επαφή είχαν σε προσωπικό επίπεδο, έχει τελειώσει από πέρυσι.

«Γιατί να κάτσω να σχολιάσω υπονοούμενα; Αν θες να με ρωτήσεις για τον Γιώργο για να το λήξουμε σιγά σιγά… Φυσικά και χρωστώ ευχαριστώ στον Γιώργο, αλλά η επαγγελματική μας σχέση ήταν δούναι και λαβείν. Νομίζω ότι εκατέρωθεν δώσαμε πράγματα. Φυσικά ευχαριστώ τον Γιώργο και όλους μου τους συνεργάτες, ειδικά με αυτούς που κάναμε όμορφα πράγματα όπως ήταν εκείνο το πρωινό. Και στην Φαίη» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για τον Γιώργο δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα. Αυτό έχει τελειώσει από πέρυσι. Ό,τι κριτική ασκώ είναι επί επαγγελματικής βάσης. Δεν μιλώ επί προσωπικού, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει, έχει τελειώσει από πέρυσι. Όχι τώρα. Έχει τελειώσει το θέμα. Για τον Λιάγκα ως επαγγελματία της τηλεόρασης φυσικά θα γράφω και θα λέω επί επαγγελματικής βάσης ό,τι γουστάρω, εφόσον το κάνω πάντα με ευπρέπεια και επιχειρηματολογώντας» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμη: