Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη σχέση τους στον «Σασμό» και τη νέα τους συνεργασία στο θέατρο.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, σχολίασε την εμπειρία του από τον «Σασμό», όπου υποδύθηκαν το ζευγάρι με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Αν δεν είχε μπει στη ζωή μου ο “Σασμός” θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά, όπως όλα στη ζωή μας, αν δε μπουν στη ζωή μας θα είναι όλα διαφορετικά. Καταφέραμε μαζί με τη Μαριλίτα να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι, που ο κόσμος φαντάζομαι κατάφερε να το αγαπήσει και θα το θυμάται στον καιρό που θα έρθει».

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος για καιρό μπορεί να με λέει Μαθιό, αλλά δε με πειράζει. Για τον ηθοποιό είναι πάντα ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Χαίρομαι που ήταν ο “Σασμός” και ο Μαθιός. Τον αγάπησα πολύ, του έδωσα πολύ ενέργεια, του έδωσα όλη μου την ψυχή. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα σε αυτόν τον άνθρωπο και η αγάπη που πήρα πίσω από τον κόσμο ήταν ανάλογη. Δε μετανιώνω γι’ αυτά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δημήτρης Λάλος αναφέρθηκε στη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Έπειτα από την ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στη Μαριλίτα;», ο ηθοποιός απάντησε:

«Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά, αλλά και όχι μόνο. Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο, τη στιγμή. Ο ρόλος δεν είναι μια γενική αίσθηση, αλλά και η στιγμή την ώρα που παίζεις, πώς χειραγωγείς τον χρόνο την ώρα που γράφουν οι κάμερες. Νομίζω αυτό είναι το υπέρτατο του ηθοποιού: η χειραγώγηση του χρόνου, το πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα την ώρα που συμβαίνουν. Με τη Μαριλίτα κάπως έχουμε ταιριάξει σε αυτό, γι’ αυτό και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι».

Διαβάστε ακόμη: