Τι γίνεται με τον Δημήτρη Κουρμπέλη; Πότε θα καταφέρει να επιστρέψει στην ενεργό δράση; Ο προβληματισμός και η ανησυχία μεγαλώνουν όσο ο διεθνής μέσος βρίσκεται σε νέο πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Το radar.gr εδώ και αρκετό καιρό είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει κίνδυνος ο Κουρμπέλης να μη μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο στο επίπεδο που ήταν πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς κάτι που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να γίνει αποκατάσταση.

Όταν ο Κουρμπέλης είχε φτάσει στο σημείο να πάρει μεγαλύτερα προπονητικά φορτία, στην προετοιμασία, ώστε να «γκαζώσει» για την επιστροφή του και να τεθεί οριστικά, αμετάκλητα και χωρίς «αστερίσκους» στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις. Πονούσε. Και εκεί που είχε κάνει πέντε βήματα μπροστά, ξαναγύρισε πίσω. Ξανά ατομικό, ξανά θεραπείες και η αντίστροφη μέτρηση «πάγωσε» για τα καλά.

Από τις αρχές του Οκτωβρίου, ο διεθνής μέσος έχει πάρει ειδική άδεια για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για τον επόμενο μήνα. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ενώ αν όλα πάνε καλά θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Aπό τον ένα μήνα, η περίοδος επιστροφής του μπορεί να φτάσει στον ένα χρόνο.

Είναι προφανές πως κάτι πήγε στραβά, ιατρικά γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο «Κούρμπε» θα είχε επιστρέψει από τον Φεβρουάριο.

Όπως είναι λογικό, όλη αυτή η κατάσταση έχει «ρίξει» ψυχολογικά τον 28χρονο μέσο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή από το να μένει τόσο καιρό μακριά από τα γήπεδα και το κυριότερο, να μην μπορεί να βρεθεί μια λύση για να μην νιώθει ενοχλήσεις, παρά το γεγονός πως είναι ήδη 10 μήνες εκτός, έχει κάνει ήδη μια επέμβαση και έχει πάρει και την γνώμη των κορυφαίων γιατρών στο εξωτερικό!

Πάντως όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχει βελτίωση αυτό είναι άσχημο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την καριέρα του, η οποία κινδυνεύει να τελειώσει τόσο άδοξα!