Ανησυχία, αγωνία, αλλά και φόβος για την καριέρα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Τι συμβαίνει, τι πήγε λάθος στην αποθεραπεία του και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ο Δημήτρης Κουρμπέλης;

Τελευταία του συμμετοχή σε ματς ήταν στις 12 Δεκεμβρίου. Πριν από περίπου 9,5 μήνες δηλαδή. Οι προβλέψεις για την αποθεραπεία-επάνοδό του έχουν διαψευστεί πολλάκις και πανηγυρικά. Από τον Φλεβάρη, πήγαμε για τα πλέι οφ, μετά πως θα ήταν έτοιμος λίγο μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας και νέα αναβολή για τα… φιλικά του Αυγούστου. Μπήκαμε όμως, στο τελευταίο 10ημερο του Σεπτέμβρη και ο  αρχηγός του Παναθηναϊκού παραμένει άφαντος.

«Ράκος» ψυχολογικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης

Η επιστροφή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πήρε παράταση ένα ακόμη μήνα και… βλέπουνε. Ουσιαστικά για τον Νοέμβριο, χωρίς και πάλι να είναι 100% βέβαιοι στο «τριφύλι». Είναι εμφανές πως έχουν γίνει και ιατρικά λάθη και στην αποθεραπεία και στο ο τι αποδείχθηκε μάταιο πως τον έτρεχαν πότε από εδώ (Ιταλία) και πότε από εκεί (Μόναχο).

Το αποτέλεσμα η ψυχολογία του Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται πλέον στα…πατώματα.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Κινδυνεύει να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Δικαιολογημένα με αυτά που έχει τραβήξει ο Δημήτρης Κουρμπέλης και βλέποντας πως αντί για πρόοδο έχει πισωγύρισμα. Στα 28 του χρόνια κι από εκεί που ήταν βασικός σε ΠΑΟ και Εθνική μένει καθηλωμένος στα πιτς, με άγνωστο τον χρόνο επιστροφής του στην δράση και με την ανασφάλεια το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών να βάλει τέλος στην καριέρα του, αν δεν το προσέξει-διαχειριστεί όπως πρέπει.

Στον Παναθηναϊκό πάντως δείχνουν υπομονή να τον περιμένουν και εκεί θα μείνει σίγουρα μέχρι την λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2023. Ενδεχομένως με συνεχή διαχείριση και επιτήρηση, τόσο στο προπονητικό του πρόγραμμα όσο και σε αυτό των αγώνων (όταν γυρίσει).

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη του οποίου η καριέρα ουσιαστικά καταστράφηκε μετά από την εγχείρηση που είχε κάνει στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και του είχε τοποθετηθεί πλέγμα, όπως συμβαίνει και με τον Κουρμπέλη.