Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους όταν με ανάρτησή του έγραψε πως βρισκόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός «πεταμένος στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος».

Την ώρα που ο γιος του, Λάμπρος, βρίσκεται στο Survivor, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό λόγω δύσπνοιας αλλά φαίνεται πως πέρασε…δύσκολες ώρες κατά την παραμονή του εκεί.

«Πεταμένος χθες στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- μέσα στη δύσπνοια και τον πονοκέφαλο, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την παρουσία της αγαπημένης μου Μένυας Παπαδοπούλου (+26/1/19) που αν ζούσε και ήταν δίπλα μου, θα μου σιγοψιθύριζε λίγο Clapton και Layla. Τρία χρόνια χωρίς τη Μένυα και να τη θυμάσαι σε μια γωνιά ενός νοσοκομείου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στο Facebook.

Ως εκ τούτου οι διαδικτυακοί φίλοι του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της ΝΔ ανησύχησαν αλλά η κόρη του, Παυλίνα Κωνσταντάρα, σε δηλώσεις της στο gossip-tv.gr ενημέρωσε πως πλέον ο πατέρας της βρίσκεται στο σπίτι.

«Είναι στο σπίτι τώρα. Πήγε στον Ευαγγελισμό λόγω δύσπνοιας, αλλά η εφημερία ηταν αρκετά δύσκολη. Λόγω της κατάστασης νοσοκομείων και νοσηλευτών όμως, το καταλαβαίνουμε απολύτως. Είναι όλα καλά!».

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στην συνέχεια, με νέα του ανάρτηση, ενημέρωσε τους φίλους του πως πλέον είναι μια χαρά και βρίσκεται στο σπίτι του. «Ευχαριστώ από καρδιάς φίλους και φίλες που ανησύχησαν για την υγεία μου αλλά ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Και στο σπίτι μου. Και εδώ θα μείνω», γράφει στο μήνυμά του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δημήτρης Κωνσταντάρας: «Σε μια γωνιά, ξεχασμένος» - Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο