Έντονες φήμες θέλουν η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της και τη διάλυση του αρραβώνα της λίγο πριν τον γάμο, να έχει έναν νέο άνδρα στη ζωή της.

Με αφορμή την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία εξομολογήθηκε πώς πέρασε τα Χριστούγεννα σε μοναστήρι, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του μοντέλου.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η εμφάνιση με γνωστό άνδρα

«Θέλω να σας πω ότι κάποιες πληροφορίες μου είπαν πως το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποιον γνωστό. Οι πληροφορίες μου λένε πως δεν ήταν τόσο φιλικό» είπε αρχικά το πρωί της Τρίτης στο Happy Day η δημοσιογράφος.

Κατόπιν η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι και εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Το καλοκαίρι πάντως στην Πάρο το συζητούσαν σαν γεγονός. Το να υπάρχει μια νέα σχέση και το πρόσωπο που σε συνδέουν να είναι η κουκλάρα Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόνο τιμητικό το βρίσκω, δεν το βρίσκω κακό».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο χωρισμός

Ξεχωριστούς δρόμους τράβηξαν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο σύντροφός της Δημήτρης, λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του μετά τον χωρισμό και φαίνεται πως μέχρι στιγμής τα καταφέρνει καλά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ακούει το κομμάτι «Πανάθεμά σε»  και έγραψε: «Τώρα κάνουμε τα 40».

Σε επόμενο στόρι η ίδια πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της και είπε στους ακολούθους της: «Κι αφού του κάναμε τα 40 ας αρχίσουμε να τα ξανοίγουμε σιγά σιγά τα μαύρα και να βάλουμε κάτι απλό λιτό και απέριττο και να πάμε μια βόλτα. Τώρα που ανοίγει και ο καιρός», ενώ σημείωσε: «Αυτό εννοώ… άνθρωπος είσαι, θα πέσεις αλλά κοίτα να σηκωθείς κατευθείαν».

Μάλιστα, μετά από την είδηση του χωρισμού της η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι μετακομίζει σε νέο σπίτι και δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο οποίο έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους τις κούτες που έχει μαζέψει για τη μετακόμιση.

Μέσα σε όλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε ότι είναι άσχημο για εκείνη να βλέπει όλα αυτά που έχει φτιάξει τόσο καιρό, διαλυμένα ωστόσο προσδοκά τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Διαβάστε ακόμη: