Παρακολουθείται ο ράπερ Diddy, όπως έγινε γνωστό μετά από την έφοδο του FBI στα σπίτια του, στο πλαίσιο μιας ομοσπονδιακής έρευνας για τη σεξουαλική διακίνηση.

Το TMZ δημοσίευσε το βίντεο με την πρώτη εμφάνιση του 52χρονου μετά τη διαρροή βίντεο της επιχείρησης του FBI. Στο κλιπ, ο Diddy βρίσκεται στο αεροδρόμιο Miami-Opa Locka Executive και περπατάει χαλαρός, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και μια μπλε φόρμα. «Ο τύπος απλά περπατούσε» αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παραπάνω καταγράφηκε από κάμερα κινητού, μερικές ώρες μετά την έναρξη των επιδρομών στα σπίτια του. Ο ράπερ και μερικοί συνεργάτες του περπατούσαν κοτνά στο τελωνείο, όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους σταμάτησαν ομοσπονδιακοί για ανάκριση.

Το TMZ ανάρτησε και φωτογραφίες από την ώρα που οι άνδρες της ασφάλειας μιλούν με τον Diddy και τόνισε ότι «μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι ο Diddy δεν φόρεσε χειροπέδες.  Στην πραγματικότητα ταιριάζει με ό, τι έχουμε ακούσει για την κατάστασή του μέχρι στιγμής, ότι δηλαδή, πηγές με άμεση γνώση μας λένε ότι δεν είναι υπό κράτηση σε αυτό το σημείο. Και το πιο σημαντικό είναι ότι προφανώς δεν προσπαθεί να διαφύγει».

Diddy: Μήνυση από πρώην συνεργάτη του για σεξουαλική κακοποίηση

Διαβάστε ακόμη: