Είναι νέοι, ωραίοι, πετυχημένοι και το κοινό τους λατρεύει. Είναι τόσο ταλαντούχοι που κάθε χρόνο βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν. Το περιοδικό «Heat» κυκλοφόρησε, πρόσφατα, τη λίστα με τους 10 πιο πλούσιους σταρ, οι οποίοι δεν έχουν σβήσει ακόμα τριάντα κεράκια στην τούρτα τους.

Λίστα με τους 10 πιο πλούσιους σταρ κάτω των 30 ετών

Στη δέκατη θέση, λοιπόν, συναντάμε τον ταλαντούχο τραγουδιστή Sam Smith, με τη συνολική του περιουσία ν’ ανέρχεται στα 37 εκατομμύρια λίρες. Στα 29 του χρόνια έχει κατακτήσει ήδη την κορυφή, ενώ έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το soundtrack «Writing’s on the Wall» της ταινίας «Spectre» του James Bond. «Θυμάμαι να στέλνω ένα email στους ατζέντηδες μου στην Αμερική – ίσως το πιο αλαζονικό email στον κόσμο, ρωτώντας αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε τρόπος να κάνω το θέμα του Τζέιμς Μποντ. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι μου ζήτησαν να πάω στα Pinewood Studios και να συναντηθώ με την Μπάρμπαρα και τον Σαμ» είχε δηλώσει ο Σαμ Σμιθ στο νέο βίντεο – αφιέρωμα που είχε κυκλοφορήσει από το «Spectre».

λίστα με τους δέκα πιο πλούσιους σταρ

Στο νούμερο εννιά στη λίστα με τους 10 πιο πλούσιους σταρ συναντάμε τον Zayn Malik, με την περιουσία του ν’ αγγίζει τα 38 εκατομμύρια λίρες. Ο 28χρονος έχει σημειώσει μία σημαντική πορεία στο χώρο της μουσικής. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απασχολεί το Media με την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του με την Τζίτζι Χαντίντ. Tον Σεπτέμβριο του 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ενώ κράτησαν τη μικρή Κάι κατά κύριο λόγο μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2015, όταν πήγαν μαζί στο πάρτι των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής. Η Χαντίντ εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του Μαλίκ για το σινγκλ «Pillow Talk» και το φλογερό ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε.

Είναι μόλις 26 ετών και έχει ήδη κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή. Η Dua Lipa βρέθηκε στο νούμερο οκτώ στη λίστα με τους 10 πιο πλούσιους σταρ  και η συνολική της περιουσία αγγίζει τα 44 εκατομμύρια λίρες. Η νεαρή ποπ σταρ, εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι και το απόλυτο fashion icon. «Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Δεν έχω μία λέξη για να περιγράψω το στιλ μου, απλά είναι αυτό που είναι. Τη μία θέλω να βάλω ένα χαριτωμένο φόρεμα και την άλλη μία φόρμα» είχε δηλώσει στη Vogue.

Στην επόμενη θέση συναντάμε δύο καλλιτέχνες, τον Liam Payne και τον Lewis Tomlinson, με τις περιουσίες τους ν’ ανέρχονται στα 47 εκατομμύρια για τον καθένα. Και οι δύο υπήρξαν μέλη του συγκροτήματος One Direction. Ο Λίαμ Πέϊν είναι 28 ετών και ακολουθεί μία πετυχημένη σόλο καριέρα. Έχει αποκτήσει μία κόρη τεσσάρων ετών με την τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ. Από την άλλη, ο Λούις Τομλινσον είναι 29 ετών και αρκετά χαμηλών τόνων, ενώ δύο τραγικά γεγονότα του στιγμάτισαν τη ζωή. Πριν από πέντε χρόνια έχασε τη μητέρα του από λευχαιμία και τρία χρόνια μετά, η 18χρονη αδελφή του βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, με τις Αρχές ν’ αποδίδουν το θάνατό της σε καρδιακή προσβολή.

λίστα με τους δέκα πιο πλούσιους σταρ

Στο νούμερο πέντε στη λίστα με τους 10 πιο πλούσιους σταρ βρίσκεται η Cara Delevingne με την περιουσία της ν’ αγγίζει τα 52 εκατομμύρια λίρες. Στα 29 της χρόνια έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας. Αρχικά, έγινε γνωστή εξαιτίας του σήμα κατατεθέν της, τα παχιά σκούρα φρύδια της. Σήμερα ασχολείται κυρίως με την υποκριτική και το τραγούδι.

λίστα με 10 δέκα πιο πλούσιους σταρ

Ο Niall Horan είναι 28 ετών και καταλαμβάνει τη νούμερα τέσσερα της λίστας, με τη συνολική του περιουσία ν’ ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια λίρες. Υπήρξε και αυτός μέλος των One Direction, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Σελένα Γκόμεζ.