Η Δέσποινα Βανδή που τον τελευταίο καιρό πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη, το βράδυ της Τρίτης ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα» και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι οι στίχοι του τραγουδιού της θυμίζουν πως ένιωθε η μητέρα της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.

«Όταν ηχογραφώ τα περισσότερα τραγούδια μου, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους… Μοιραία συμβαίνει αυτό. Αυτό το τραγούδι το είχα συνδέσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου όταν έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά μου. Και…

Με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι στίχοι συγχρωτίζονται με τη ψυχολογία της μαμάς μου. Θα προσπαθήσω να μη σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τους στίχους» είπε η Δέσποινα Βανδή βουρκωμένη.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο έντονη που η Δέσποινα Βανδή ζήτησε τη βοήθεια του κοινού…

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία από τη νέα τους βραδινή έξοδο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα, όπου και απόλαυσαν κρητικά πιάτα και παραδοσιακή μουσική δίπλα σε φίλους.

Η τραγουδίστρια έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media, δημοσιεύοντας και μια selfie φωτογραφία δίπλα στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Δέσποινα Βανδή μίλησε live στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ο ραδιομαραθώνιος με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου, «Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις λέξεις που χρησιμοποιούν ο γιος της και ο γιος του Βασίλη Μπισμπίκη και το εάν καταλαβαίνουν όσα λένε.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε μάλιστα έναν διάλογο που είχε με τον Βασίλη Μπισμπίκη όσο άκουγαν τα παιδιά τους.

«Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε “έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;”. Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμη: