Η Δέσποινα Βανδή κέρδισε τις εντυπώσεις και τράβηξε τα βλέμματα χθες το βράδυ στην τελευταία παράσταση στα «Κόκκινα Φανάρια» την οποία σκηνοθέτησε ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω παράσταση, που ανέβηκε στον Τεχνοχώρο Cartel, ήταν sold out από την πρώτη ως την τελευταία μέρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε εκπληκτικό outfit! Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα καυτό σορτσάκι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφία σε insastory από την έξοδό της στην οποία απεικονίζεται στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η σχέση του ζευγαριού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια έχουν γνωρίσει τους συγγενείς του άλλου!

Σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα τους και όσα τους ενώνουν, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κρύβουν τον ερωτά τους. Είναι διαχυτικοί μεταξύ τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους και ιδιαίτερα εξωστρεφείς στα social media.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο ηθοποιός δεν κρύβουν πλέον στιγμή τον έρωτά τους, αλλά και τον έντονο θαυμασμό που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Όλα δείχνουν πως έχουν μέλλον σαν ζευγάρι και ότι έχουν να ζήσουν πολλές στιγμές μαζί.