Η Δέσποινα Βανδή χώρισε πριν από μερικούς μήνες και ένας καλός της φίλος και συνεργάτης μίλησε για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος απάντησε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» για το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε ποιους είχε ανακοινώσει η Δέσποινα Βανδή τον χωρισμό της;

«Η Δέσποινα Βανδή είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και τους στενούς συνεργάτες της και ήταν πολύ όμορφο και πολύ γλυκό αυτό που έκανε. Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Τι είπε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

«Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός. Δεν μου έχει μιλήσει ακόμα και δεν της μίλησα κι εγώ για αυτό. Όταν νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει, που πιθανολογούμενα θα ισχύει εφόσον έχουμε δει και πράγματα, όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, ναι θα σας πω. Δεν μου έχει μιλήσει καν», τόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη Δέσποινα Βανδή.

https://www.youtube.com/watch?v=BJ90NAG78PE

Η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Σαν βόμβα είχε… σκάσει εκείνο το πρωί της Πέμπτης η ανακοίνωση του ζευγαριού πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χωρίζουν μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στη λιτή και μεστή ανακοίνωσή τους.

Η 52χρονη και ο 48χρονος έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, και όπως τόνισαν και στην κοινή τους ανακοίνωση, το καλό των παιδιών τους παραμένει πρώτη τους προτεραιότητα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, φουντώνοντας τις φήμες που υπάρχουν για τη μεταξύ τους σχέση.