Η δεύτερη διετής θητεία της επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής που διερευνά υποθέσεις  για την νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, βαίνει προς ολοκλήρωση.

Η κυρία Άννα Ζαΐρη ανέλαβε την κομβική αυτή θέση για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος τον Μάιο του 2017 και αφού ανανεώθηκε το 2019, λίγο πριν τις εκλογές, ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση σκέφτεται να μην ανανεώσει τη θητεία της κυρίας Ζαΐρη και να προχωρήσει στην αντικατάσταση της με άλλο πρόσωπο, νέο και άφθαρτο, που θα αναλάβει το κρίσιμο αυτό έργο απέναντι στη διαφθορά και τη διαπλοκή! Λέγεται μάλιστα ότι ο νέος επικεφαλής θα είναι άνδρας και όχι γυναίκα!

Πάντως, μεταξύ άλλων στην κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι ορισμένες πολύ κρίσιμες και καραμπινάτες υποθέσεις όπως αυτή ομογενούς από τη Βενεζουέλα, καθώς και γνωστού στοιχηματζή, είχαν βαλτώσει κλειδωμένες επί μακρόν στα συρτάρια της αρμόδιας επιτροπής, επί προηγούμενης κυβέρνησης και τούτο καλώς ή κακώς χρεώνεται στην επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr