Στα σούπερ μάρκετ μπορεί κάποιος να βρει σχεδόν τα πάντα. Το ίδιο συνέβαινε και με την επιχείρηση ναρκωτικών που είχαν «στήσει» οι δυο φίλοι και λειτουργούσε όλο το 24ωρο.

Ο ένας ήξερε τα νότια προάστια και έμενε στην περιοχή της Γλυφάδας και ο συγκατηγορούμενος του ερχόταν από το κέντρο της Αθήνας καθώς οι «δουλειές» πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο. «Αυτό που μας έκανε εντύπωση όταν κάναμε έρευνα στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων ήταν το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκαμε. Σαράντα χιλιάδες ευρώ κοστίζει στην αγορά των ναρκωτικών περίπου ένα κιλό κοκαΐνης. Αυτό μας κάνει να υποπτευόμαστε ότι η διακίνηση των ναρκωτικών γινόταν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Οι δυο συλληφθέντες, ηλικίας 24 και 25 ετών, ήταν έτοιμοι να καλύψουν όλες τις παραγγελίες των πελατών τους. Η αγοραπωλησία γινόταν σε εξωτερικούς χώρους χέρι με χέρι. «Από την έρευνα μας διαπιστώσαμε ότι ένα γραμμάριο κοκαΐνης το πουλούσαν περίπου 60 με 70 ευρώ. Οι «πελάτες» των νοτίων προαστίων έχουν το πορτοφόλι για να αγοράσουν τα ναρκωτικά σε αυτές τις τιμές. Το «δίδυμο» των νεαρών είχε μεγάλο πελατολόγιο» λέει αστυνομικός που γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η Έρευνα

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων βρήκαν… απ όλα τα καλά. Συγκεκριμένα, «413 γραμμάρια κοκαΐνης, 439 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 3.637 γραμμ. γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 62 γραμμάρια MDMA, 30 ναρκωτικά δισκία, 7 δισκία ECSTASY, 12 γραμμάρια παραισθησιογόνα μανιτάρια, 40.335 ευρώ και 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας».

Μετά τις απολογίες τους οι δρόμοι των δυο φίλων χώρισαν. Ο ένας πήρε τον δρόμο για τις φυλακές και ο άλλος για το… σπίτι του μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.