Ελληνικό Πάσχα είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι ήθελαν στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στην παράκτια περιοχή Τζουμέιρα, με το έθιμο να τηρείται κανονικά και τους Έλληνες που κατοικούν στο Εμιράτο να έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega εκατοντάδες Έλληνες που κατοικούν και εργάζονται στο Ντουμπάι, αλλά και σε όσοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να αποφύγουν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στις μετακινήσεις και στην εστίαση αυτές τις μέρες είχαν την ευκαιρία να να περάσουν μία «κανονική» Κυριακή του Πάσχα.

Στην παράκτια περιοχή της Τζουμέιρα, γνωστό εστιατόριο έστησε σούβλες, ενώ το Πασχαλινό μενού ήταν άκρως παραδοσιακό.

Συγκεκριμένα το μενού περιλάμβανε:

Μαγειρίτσα
Κοκορέτσι
Κεφαλοτύρι σαγανάκι
Σαλάτα πράσινη
Χωριάτικη σαλάτα
Αρνί στη σούβλα
Ποικιλία σπιτικών γλυκών

Το κόστος ανά άτομο ανερχόταν στα 104 ευρώ, χωρίς το κρασί, τιμή που θεωρείται φυσιολογική για τα δεδομένα του Εμιράτου, σε ένα εστιατόριο που έφτασε να κάνει πάνω από 1.200 κουβέρ τη μέρα και τζίρο έως 150.000 ευρώ.

Η εστίαση στο Ντουμπάι είναι ανοιχτή μέχρι τη 01.00, ωστόσο η μουσική παίζει με χαμηλή ένταση, ενώ επιβάλλεται η χρήση μάσκας κάθε φορά που σηκώνεται κάποιος από το τραπέζι.

Για την επιστροφή στην Ελλάδα επιβάλλεται νέο μοριακό τεστ, κάτι που γίνεται πολύ εύκολα σε κάποιον από τους δεκάδες Drive-through σταθμούς για Covid τεστ που είναι εγκατεστημένοι σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.