Λήγει την Πέμπτη 15 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 664 προσλήψεις αορίστου χρόνου στον ΔΕΔΔΗΕ.

Λήγει στις 15 Ιουλίου η προθεσμία για την προκήρυξη 664 προσλήψεων στον ΔΕΔΔΗΕ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ και να διεκδικήσουν μία από τις 664 μόνιμες θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ, λήγει την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

O ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, ανακοινώνει ότι προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

ΔΕΔΔΗΕ: Λήγει η προκήρυξη για τις 664 μόνιμες προσλήψεις

Στόχος του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της Εταιρίας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων εξήντα τεσσάρων (664) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη του ΑΣΕΠ, πατώντας ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 105 θέσεις και στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.