Πρόσφατα, ο Shaquille O’Neal βρέθηκε στη Μύκονο όπου έπαιξε μουσική σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας διασκέδασε με την ψυχή του και γέμισε ταυτόχρονα με αρκετές χιλιάδες ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, δεν σταματά τα πάρτι και κλείνει το ένα μετά το άλλο. Έτσι, στις 18 Νοεμβρίου 2023 θα υποδεχθεί φίλους και φανατικούς της Formula 1 σε ένα μεγάλο event, στο οποίο θα είναι οικοδεσπότης μαζί με τον David Beckham.

Για όσους δεν γνωρίζουν, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου to Grand Prix της F1 θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια. Η τελευταία φορά που έγινε εκεί ένας αγώνας Formula 1 ήταν το 1982, όμως πλέον η «πόλη της αμαρτίας» διαθέτει νέα, υπερσύγχρονη πίστα, στην οποία μάλιστα ο αγώνας θα διεξαχθεί βράδυ, υπό το φως τον καζίνο και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κάποιος, το συγκεκριμένο event θα προσπαθήσει να κλέψει τη λάμψη του Grand Prix του Μονακό, με δεκάδες celebrities και influencers να παλεύουν για κάποια από τις «καλές θέσεις».

Θέλοντας, λοιπόν, να εκμεταλλευτούν το hype για το Grand Prix του Λας Βέγκας, ο David Beckham και ο Shaquille O’Neal συνεργάστηκαν με Sports Illustrated Club SI, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην πίστα της F1, προκειμένου να διοργανώσουν το μεγαλύτερο event του αγωνιστικού τριημέρου.

Οι δύο πρώην αθλητές και νυν επιχειρηματίες θα διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι για λίγους και εκλεκτούς επισκέπτες, οι οποίοι θα δώσουν τα 7.000 δολάρια που κοστίζει κάθε εισιτήριο. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συναντήσω τον David και θα επικοινωνήσω με τους οπαδούς των αγώνων από τις καλύτερες θέσεις στο Λας Βέγκας», δήλωσε ο Shaquille O’Neal στο περιοδικό Sports Illustrated.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο εισιτήριο είναι τριήμερο (Πέμπτη με Σάββατο) και περιλαμβάνεται η πρόσβαση σε σουίτα φιλοξενίας, η οποία έχει απίστευτη θέα στην πίστα του αγώνα, ακριβώς μετά τη στροφή 12 καιμέχρι τη στροφή 14. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν αποκλειστικά πάρτι, εμφανίσεις άλλων διασημοτήτων, DJs και εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ποτά, αναφέρει το SI. Ωστόσο με το συγκεκριμένο εισιτήριο δεν θα μπορεί να μπει κάποιος στο Sports Illustrated Club SI την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα. Εκεί θα πρέπει να αγοράσει άλλο, ίσως ακόμη πιο ακριβό.

Διαβάστε ακόμη: