Η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε στη Σέριφο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και περιέγραψε την εμπειρία της από τη φωτιά που ξέσπασε στο νησί.

Μέσα από την εκπομπή της  η παρουσιάστρια ανέφερε ότι τόσο σε εκείνη, όσο και στους υπόλοιπους που είχαν νοικιάσει δωμάτιο στο ίδιο μέρος με την παρουσιάστρια, ήρθε μήνυμα από την Πολιτική Προστασία να εκκενώσουν την περιοχή.

Αρχικά, τόνισε: «Ήταν πολύ σοκαριστικό το ότι στις 6 η ώρα είδαμε κάπου ψηλά στο βουνό μια φλογίτσα και ξαφνικά σε δύο ώρες αυτή η φλόγα ήταν όλη η πλευρά η απέναντι από εκεί που ήμασταν εμείς, από τα Λιβαδάκια μέχρι το Καλό Αμπέλι που κάηκε ολοσχερώς. Εκκενώθηκαν τα σπίτια στην περιοχή που μείναμε εμείς. Μας ήρθαν μηνύματα μας πήραν οι άνθρωποι που είχαν τα σπίτια που είχαμε νοικιάσει, μας είπαν να μην πλησιάσουμε. Ευτυχώς εγώ έχω φίλους εκεί οπότε με φιλοξένησαν».

Στην συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Οι περιουσίες, τα σπίτια και οι αποθήκες των ανθρώπων καταστράφηκαν. Είναι πολύ άσχημο. Τέλος καλό, όλα καλά στη Σέριφο. Η βοήθεια ήρθε πολύ άμεσα».

Οι αναρτήσεις της από το νησί

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-30_115147

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-30_115159

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Σέριφο – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ανέμους

Διαβάστε ακόμη