Επειδή η πιάτσα είναι μικρή και ο καθένας λέει ό,τι θέλει, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι το Radar.gr αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας ότι το πανίσχυρο fund CVC, μετά από συμφωνία με τη διοίκηση της ΔΕΗ και την Goldman Sachs, θα βρεθεί μετά την ιλιγγιώδη αύξηση κεφαλαίου της δημόσιας επιχείρησης, που μπορεί να φτάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει το 1,25 δισ. ευρώ, με ποσοστό που θα αγγίξει το 10% επί του συνόλου!

Βεβαίως, θεωρείται πιθανόν το διεθνές fund να αποκτήσει μετοχές της ΔΕΗ και μέσα από την ελεύθερη διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο!

Εμπλοκή στο deal CVC – Εθν. Ασφαλιστικής!

Πρώτη η Αξία (και ακολούθησε το Radar.gr) αποκάλυψε την εμπλοκή στο deal εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής από το fund CVC, το οποίο ήδη δραστηριοποιείται απολύτως επιτυχημένα στην ελληνική αγορά!

Την ώρα τούτη η συγκεκριμένη εξαγορά βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Κομισιόν και η Επ. Ανταγωνισμού της Ε.Ε. εξετάζει καταγγελίες που έχουν υποβληθεί από ελληνικά ιδιωτικά συμφέροντα που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας. Το τυχόν ναυάγιο της επιχειρηματικής συμφωνίας θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα μια πολύ αρνητική είδηση για την Εθνική Τράπεζα και τη διοίκησή της!