Θυμίζει παλιό αρχοντικό, ανάκτορο βγαλμένο από παραμύθι. Καινοτομία, ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin και γοητευτικοί κήποι, σε έναν χώρο που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα δυνατά «χαρτιά» του Lucknam Park, του καλύτερου ξενοδοχείου στη Βρετανία, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του περιοδικού Condé Nast Traveler που ανέδειξε το Lucknam Park και ως το καλύτερο μέρος για spa στον κόσμο.

Οι μοναδικές γευστικές εμπειρίες εναλλάσσονται με την υψηλή αισθητική, την πρωτοπορία και τις ανέσεις στη φιλοξενία.

Lucknam Park Hotel

Αξιολογώντας τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, πάνω από μισό εκατομμύριο αναγνώστες του περιοδικού Condé Nast Traveller, έδωσαν το πρώτο βραβείο στο Lucknam Park που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Αγγλία, το Τσίπενχαμ, και περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό πράσινο τοπίο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Lucknam Park αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και το καλύτερο σπα στον κόσμο. Είναι τεράστια τιμή να λαμβάνουμε τις υψηλότερες δυνατές κατατάξεις και απόδειξη της απίστευτης ομάδας μας. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στους αναγνώστες που μας ψήφισαν και συνέβαλαν στην αναβάθμιση της εμπειρίας τους. Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική για το Lucknam Park με τη δημιουργία ενός νέου εστιατορίου και ενός χώρου εκδηλώσεων, ενώ θα υπάρξουν και περαιτέρω βελτιώσεις στο σπα. Ανυπομονούμε να εξελιχθούμε και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε απίστευτες αναμνήσεις για τους επισκέπτες μας» δήλωσε ο Σάκης Ντίνας, ο νέος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Lucknam Park, δίνοτας μια γεύση των καινοτομιών που θα ακολουθήσουν.
Το Lucknam Park Hotel & Spa βρίσκεται μέσα σε 500 στρέμματα διατηρητέου πάρκου. Χρονολογείται από το 1720 και παρέχει 42 δωμάτια και σουίτες, ιδανικά για οικογένειες ή και για μεγαλύτερες παρέες. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα υψηλής γαστρονομικής ποιότητας εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Michelin, το Restaurant Hywel Jones.

1320537-lucknam-park-bath
153018885
Lucknam-Park-Spa-Holder-Mathias-Architects1
αρχειο_ληψης__1_
αρχειο_ληψης

Όσον αφορά στο spa του, που θεωρείται το νούμερο ένα στον κόσμο, περιβάλλεται από γοητευτικούς κήπους και περιποιημένους χλοοτάπητες.

Στις εγκαταστάσεις του spa περιλαμβάνονται, ακόμη, μία εσωτερική και εξωτερική πισίνα, θάλαμος για θεραπείες κρυοθεραπείας και θερμικές καμπίνες με ιαπωνικό αλάτι, αμέθυστο και αρωματικά ατμόλουτρα.

Το δε ιδιαίτερο κέντρο ιππασίας του ξενοδοχείου επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν το κτήμα πάνω σε άλογο.

Όταν η συζήτηση φτάνει στις καινοτομίες που έρχονται να αναδείξουν ακόμη περισσότερο την ιδιαιτερότητα του ξενοδοχείου, πρόκειται να προστεθούν δύο νέα cottages εντός του 2023, τα οποία θα αποτελέσουν ξεχωριστά μέρη διαμονής τόσο για τον χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι, καθώς από τη μία ως πετρόχτιστα θα παρέχουν μία ιδιαίτερη αίσθηση ζεστασιάς σε συνδυασμό με το τζάκι και από την άλλη θα περιβάλλονται από κήπους για όσους επιθυμούν να παίρνουν ανάσες δροσιάς το καλοκαίρι.

Αέρας ανανέωσης θα φυσήξει και στο γαστρονομικό κομμάτι εντός του 2024, καθώς θα προστεθούν γεύματα που θα προέρχονται από τοπικά προϊόντα και τον λαχανόκηπο του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, αναμένεται και μία ακόμη προσθήκη με το νέο έτος, ένα νέο μπαρ πούρων και ένας ιδιωτικός χώρος εκδηλώσεων, με εντυπωσιακό μπαρ, ράφια βιβλιοθήκης και μπαλκόνι.

Ενισχυμένο θα είναι, μέσα το 2024, και το σπα, με ένα νέο μοναδικό ποδόλουτρο και μια σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Διαβάστε ακόμη: