Το Colourday Festival αποτελεί με βεβαιότητα ένα από τα πιο γνωστά και αναμενόμενα αθηναϊκά φεστιβάλ. Επιστρέφει για μία ακόμη φορά και μετά την πανδημία το Σάββατο 25 Ιουνίου στην αρένα του ΟΑΚΑ συγκεντρώνοντας στον ίδιο χώρο μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι αναφέρουν πως η φετινή διοργάνωση θα είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Όταν αναφέρεται κάποιος στο Colourday Festival δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς πρόκειται για το πιο διάσημο φεστιβάλ στην Ελλάδα όντας ταυτόχρονα ένας θεσμός. Πραγματοποιείται παραδοσιακά τον Ιούνιο στο Κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και καταφέρνει να μαζεύει κάθε φορά δεκάδες χιλιάδες θεατές. Το γεγονός που κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο event, είναι πως η δράση δεν εκτυλίσσεται αποκλειστικά στη σκηνή αλλά στην αρένα με τους παρευρισκόμενους. Πρωταγωνιστές σε όλο αυτό είναι τα πολλά χρώματα που κρατάει το κοινό στα χέρια του και τα εκτοξεύει ο ένας στον άλλο δημιουργώντας μια χρωματική πανδαισία. Οι θεατές έπειτα παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα και τα smartphones στα χέρια τους και βγάζουν φωτογραφίες. Μέσα σε λίγες ώρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμίζουν με χρωματιστά, φωτεινά και χαμογελαστά πρόσωπα βάζοντας στον κόσμο στο επίκεντρο εκτός από τους καλλιτέχνες.

Το line up των performers φυσικά είναι αυτό που παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον και η ανακοίνωση του πάντα τραβάει τα βλέμματα. Στην αρχή τους θεατές ζεσταίνουν διάφοροι djs, οι οποίοι αναλαμβάνουν το warm up γι’ αυτό που θα ακολουθήσει αργότερα από τους ερμηνευτές. Στη φετινή διοργάνωση οι DjArgie,  Delacruz, Borek, Nikko Sunset, Dim Angelo, Dapeace, Marnik, αναλαμβάνουν αυτόν τον ρόλο και αναμένεται να ζεστάνουν τον κόσμο με τη μουσική τους.

Το «κυρίως πιάτο» του Colourday Festival είναι τα ονόματα των διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή. Εκείνο του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι φυσικό να κάνει το μεγαλύτερο «γκελ», ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Στο πλάι του θα βρίσκονται οι Josephine, Kings, Mente Fuerte, FY και Vlospa. Το line up θα συμπληρώσουν οι Anastasia, Dj Antonis Dimitriadis, Konnie Metaxa, Claydee, Stefanos Pitsiniagas με Bobito, Dj Paco με Natasha Kay, MG, Offbeat Act, Lemon Act, Xenia Ghali με Joanne, Steve, Dj Timos με Nassauce και Asimina.

Μεγάλο μέρος των εντυπώσεων κλέβουν τα ονόματα των παρουσιαστών του event. Στο φετινό Colourday Festival θα έχουν το μικρόφωνο και θα δίνουν τον ρυθμό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έχει εμπειρία από παρόμοιες πολλές διοργανώσεις. Την ίδια ώρα ο Ηλίας Μπόγδανος θα έχει τον ρόλο του backstage host.

Πολλοί έχουν συνδέσει το φεστιβάλ με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, καθώς συμπίπτει με το τέλος των πανελλήνιων εξετάσεων και των εξεταστικών στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Σε όλες τις διοργανώσεις του Colourday Festival ακούγονται διαχρονικά μεγάλες εγχώριες και ξένες επιτυχίες μαζί με τη μουσική των πιο δυνατών Ελλήνων dj. Οι ρίψεις χρωμάτων απελευθερώνουν και διασκεδάζουν τον κόσμο, δημιουργώντας μία φωτεινή ατμόσφαιρα που γεμίζει έπειτα τα ελληνικά social media με φωτογραφίες. Στη συμμετοχή δεν υπάρχει όριο ηλικίας αλλά συστήνεται η συνοδεία από ενήλικο.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ μπορείς να δεις από κοντά διάφορους influencers και special guests, οι οποίοι ενδέχεται να βρίσκονται μέσα στη bucket list των γνωριμιών που θα ήθελε κάποιος να κάνει στη ζωή του. Παράλληλα, από τους διοργανωτές μοιράζονται πολλά δώρα και παρουσιάζονται μία σειρά από εκπλήξεις στον κόσμο που θα βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.