Το φεστιβάλ Coachella έχει γίνει πλέον θεσμός. Πρόκειται για το πιο μεγάλο φεστιβάλ του κόσμου που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες celebrities και it girls.

Η κοιλάδα Coachella στο Ίντιο της Καλιφόρνια από την οποία το φεστιβάλ έχει δανειστεί το όνομά του πλημμυρίζει από κόσμο, μόδα και μουσική.

Έτσι και φέτος το μουσικό φεστιβάλ επέστρεψε. Η Lana Del Rey, ο Tyler the Creator και η Doja Cat ήταν οι πρωταγωνιστές μαζί με τους No Doubt της Gwen Stefan , την ράπερ Ice Spice και τον Μεξικανό καλλιτέχνη Peso Pluma. Μάλιστα η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε ως guest η Σακίρα με την οποία ξετρελάθηκε το κοινό.

Στο μουσικό φεστιβάλ εμφανίστηκαν αρκετοί celebrities οι οποίο έκλεψαν την παράσταση.

Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Φοξ δεν θα μπορούσε να λείπει από το φεστιβάλ. Κάθε χρόνο η ηθοποιός τιμά με την παρουσία της το μεγάλο πάρτι. Η ίδια εμφανίστηκε στο πάρτι Celsius Cosmic Desert με μπλε μαλλιά, ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ, ένα λευκό κορμάκι και ένα τζιν σορτσάκι. Ολοκλήρωσε το λουκ με ένα καφέ ανοιχτόχρωμο καουμπόικο καπέλο.

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με κουμπιά το οποίο άνοιγε από τη μέση και κάτω και ένα δερμάτινο σορτσάκι με ζώνη. Συνόδευσε το look με ένα ζευγάρι ασορτί μπότες που έφταναν σχεδόν μέχρι το γόνατο και ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ

Σακίρα

Η Σακίρα εντυπωσίασε το κοινό κάνοντας μια guest εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Bizarrap, βρέθηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσουν μαζί δύο τραγούδια. Εκεί όμως έκανε και μια μεγάλη ανακοίνωση για την επόμενη παγκόσμια περιοδεία της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επί σκηνής ότι ο τίτλος της περιοδείας είναι Las Mujeres Ya No Lloran World Tour.

Έμα Ρόμπερτς

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν στο American Horror Story, εθεάθη στο μουσικό φεστιβάλ φορώντας ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και της μέντας. Συνόδευσε το outfit με καφέ καουμπόικες μπότες και λευκά γυαλιά ηλίου.

Τζέιμς Τσαρλς

Ο make-up artist του YouTube έκανε μία total black εμφάνιση. Επέλεξε μία μαύρη βερμούδα με δερμάτινη λεπτομέρεια, ένα μαύρο crop τζάκετ και μαύρα μποτάκια.

Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον φόρεσε πολλά διαφορετικά outfit στη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου. Το βράδυ του Σαββάτου 13/4 επέλεξε μία total black εμφάνιση, με ένα ασύμετρο φόρεμα με cut outs, μαύρες καουμποίκες μπότες και καπέλο. Ολοκλήρωσε το λουκ με ασημένια κοσμήματα.

Την Κυριακή φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με ανοίγματα το οποίο συνδύασε με μπεζ σουέντ μπότες πάνω από το γόνατο.

Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο

Η influencer επέλεξε ένα ασπρόμαυρο τοπ με μία ασπρόμαυρη μάξι φούστα, ωστόσο τα αξεσουάρ που πρόσθεσε έκαναν το λουκ πιο ενδιαφέρον. Επέλεξε μία ασημένια αλυσίδα για την κοιλιά και ένα μαντίλι στα μαλλιά.

Σαμπρίνα Κάρπεντερ

Η τραγουδίστρια έκανε πολλές εμφανίσεις ωστόσο αυτή που ξεχώρισε ήταν όταν φόρεσε ένα outfit με τοπ όλο παγιέτα το οποίο το συνδύασε με μίνι φούστα με πιέτες.

Διαβάστε ακόμη: