Ανήκετε σε αυτούς που η θάλασσα είναι η ζωή τους; Είστε πνεύμα ελεύθερο και λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων; Σας αρέσει να οδηγείτε, κάτι το οποίο τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης και ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Δηλαδή αμιγώς ηλεκτρικό. Τότε για δείτε το Citroen My Ami Buggy.

Ίσως να προλαβαίνετε να το αποκτήσετε καθώς είναι limitededition, μόνο 50 θα κατασκευαστούν. Και δεν χρειάζεται να πάτε στο κοντινότερο dealer- shop, καθώς η παραγγελία γίνεται μόνο ηλεκτρικά. Αυτό λοιπόν το free – style My Ami Buggy υπόσχεται συναρπαστικές βόλτες παρέα με την αύρα της θάλασσας καθώς για αυτό κατασκευάστηκε, για τις παραλίες. Να φτάνετε με στυλ και να παρκάρετε με άνεση, αφού σε μήκος δεν φτάνει τα 2.5 μ.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι προσφέρεται σε έναν μόνο χρωματισμό, χακί, που ταιριάζει με τη φύση, με χρυσές ζάντες, αναδιπλούμενη οροφή που μας θυμίζει το Mehari και το 2CV. Δύο καινοτόμα αυτοκίνητα της Citroen, συνώνυμα με την ελευθερία. Η υφασμάτινη οροφή που τυλίγεται είναι αδιάβροχη, επεξεργασμένη με υπεριώδη ακτινοβολία για να προστατεύει τον οδηγό και τον συνοδηγό από τις ακτίνες του ήλιου ή τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Η μαλακή οροφή στερεώνεται με κουμπωτά στοιχεία, αφαιρείται και μπορεί να τυλιχτεί πίσω από τα καθίσματα.

Citroen My Ami Buggy: Ιδανικό για το καλοκαιράκι

Για το τέλος αφήσαμε αυτό που το χαρακτηρίζει. Δεν φέρει πόρτες. Έχουν αντικατασταθεί από ένα σωληνωτό αρθρωτό πλέγμα, προφέροντας έτσι μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Κι αν αυτό δεν είναι ελευθερία στο να κινείσαι χωρίς πόρτες και οροφή, τότε τι είναι… Κάθε ιδιοκτήτης θα έχει τη δική του αποκλειστική έκδοση στο εσωτερικό του οχήματος. Πινακίδα «My Ami Buggy Ultra Special Limited Edition» με αρίθμηση από το 1 έως το 50, θα τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά του ταμπλό, υπογράφοντας ξεχωριστά την κάθε μονάδα.

Η διαδικασία της παραγγελίας ηλεκτρονικά ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου και οι 50 αγοραστές του MyAmi Buggy θα επωφεληθούν από VIP παράδοση κατ’ οίκον από τις 8 Αυγούστου. Όσο για την τιμή, αυτή θα την μάθετε μόλις αρχίσετε τη διαδικασία της παραγγελίας. Με την καλοκαιρινή ραστώνη, αυτή η πολύ αποκλειστική έκδοση του Ami είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει τους λάτρεις της παραλίας, οι οποίοι θα κινούνται αθόρυβα, ηλεκτρικά και προπάντων με στυλ.