Όπως έχουμε αποκαλύψει, στις υπηρεσίες της Κομισιόν έχει προκύψει σοβαρός προβληματισμός για τα έργα και τις ημέρες του Νότη Μηταράκη στο Υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής και Ασύλου και ειδικότερα όσον αφορά τη διαχείριση κονδυλίων μέσα από διαγωνιστικές διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και διενεργούνται.

Στα γραφεία των αρμοδίων υπηρεσιών υπάρχει πλήθος καταγγελιών, επωνύμων και ανώνυμων, για τη διαχείριση των κονδυλίων αλλά και τις διαγωνιστικές διαδικασίες που ακολουθούνται, καθώς και απευθείας αναθέσεις που έχουν διενεργηθεί με πρόσχημα το κατεπείγον!

Ασφαλείς πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κομισιόν θα διενεργηθούν έλεγχοι σε βάθος, προκειμένου να διαπιστωθεί το βάσιμο των καταγγελιών και ήδη προετοιμάζεται κλιμάκιο το οποίο θα αποσταλεί στην Ελλάδα και το οποίο θα διενεργήσει αυτοψίες σε δομές και θα ελέγξει διαγωνιστικές διαδικασίες όσον αφορά το ζήτημα της διαβλητότητας!

Δύσκολοι καιροί για τον παντός καιρού και όλων των καταστάσεων Νότη, πρώην μεγαλοστέλεχος της Fidelity και βαθύ γνώστη ( λόγω της προτέρου εμπειρίας) των αγορών, των κερδοσκοπικών προσεγγίσεων και των φορολογικών παραδείσων!

Τα «ανταλλάγματα» Μηταράκη και το «όχι» του Άκτωρα!