To Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνεχάρη με δήλωσή του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή την εξάρθρωση του κυκλώματος μπράβων και εκβιαστών.

«Συγχαίρω το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτελεσματικότητά του, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα «μπράβων της νύχτας» βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., βάζοντας φρένο στη δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας και με τη σύσταση της νέας Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ) γινόμαστε αποτελεσματικότεροι για να εξαρθρώσουμε τις εγκληματικές ομάδες που αποτελούν σημαντική απειλή για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τους κρατικούς θεσμούς, αλλά και την οικονομία της χώρας», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Χρυσοχοΐδης: Προσπαθούμε να ξεριζώσουμε τη διαφθορά σε όλους τους τομείς

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε:

«Θωρακιζόμαστε για να μπορέσουμε να ξεριζώσουμε στην κυριολεξία, σε όλους τους τομείς, τη διαφθορά χωρίς να παραβλέπουμε ακόμη και μικρότερα πράγματα που μπορεί να καταλήξουν να γίνονται μεγάλα. Για ακόμη μια φορά, η επιμονή και ο επαγγελματισμός των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ έφερε ένα αποτέλεσμα, που αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την προστασία της κοινωνίας».

Διαβάστε ακόμη: