Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλά και «λιώνει» για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ αναφέρθηκε ανοιχτά στη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για τον αγαπημένο της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Love It».

«Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο».

«Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος», ανέφερε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Και τόνισε στην εκπομπή, Love It: «Διαβάζω στα social media άσχημα σχόλια για τα φρύδια μου, λένε πως είμαι σαν τον Δρακουμέλ».

«Είναι εκνευριστική η ευκολία με την οποία λες ότι θες με ένα ψευδώνυμο και δεν σε νοιάζει πως θα το πάρει ο άλλος. Βλέπω το μέλλον μου, όλα χωράνε, η αναγνωρισιμότητα και όλα αυτά καλώς να έρθουν, αλλά είναι ωραίο να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν».

Επίσης, μίλησε για τον νέο της ρόλο στη σειρά «Μόλις Χθες». «Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της», εξέφρασε.

«Πήρα τον ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε με μια φίλη μου σε μια δραματική σχολή, τυχαία».

Σημειώνεται πως τον έρωτά τους ζουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το ζευγάρι, που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπημένο, απολαμβάνει τις στιγμές του έρωτά του και πλέον δεν το κρύβει καθόλου!

Η αγαπημένη του γνωστού σεφ ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία πριν από μερικούς μήνες και ο καλός φίλος του Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να προσθέσει ένα επικό σχόλιο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να μην κρύβουν πια τη σχέση τους, ωστόσο ο επιτυχημένος σεφ δεν μπορεί να κρύψει ούτε τον ερωτά του!