Τον έρωτά τους ζουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η αγαπημένη του γνωστού σεφ ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και ο καλός φίλος του Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να προσθέσει ένα.. επικό σχόλιο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να μην κρύβουν πια τη σχέση τους, ωστόσο ο επιτυχημένος σεφ δεν μπορεί να κρύψει ούτε τον ερωτά του!

Το ζευγάρι, που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπημένο, απολαμβάνει τις στιγμές του έρωτά του και πλέον δεν το κρύβει καθόλου!

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο έρωτας δεν κρύβεται - Η κοινή φωτογραφία

Τον έρωτά τους ζουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και δεν το κρύβουν!

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέβασε έτσι μια φωτογραφία στην οποία ο «θείος Λεό» φαίνεται πως «λιώνει» κοιτάζοντάς την τρυφερά.

Χρύσα Μιχαλοπούλου – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σπάνια κοινή φωτογραφία και το…«επικό» σχόλιο

«Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ταλαντούχα ηθοποιός και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes στο instagram έπεσαν «βροχή».

Από τους πρώτους μάλιστα που σχολίασαν τη φωτογραφία ήταν ο καλός φίλος του Κουτσόπουλου και κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να «πειράξει» και τους δύο.

«Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη», έγραψε, παίρνοντας με τη σειρά του πάνω από χίλια likes.

Δείτε την φωτογραφία:

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έχει κερδίσει το τηλεοπτικό και όχι μόνο κοινό με το χιούμορ του, αλλά και η νεαρή ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» δεν διστάζουν να πραγματοποιούν πλέον κοινές… εμφανίσεις στα social media, «πειράζοντας» συνήθως ο ένας τον άλλο.

Σε συνέντευξή της πρόσφατα η ηθοποιός είχε δηλώσει έμμεσα για την σχέση της: «Ο ερωτάς περνάει απ’ το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά. Μου μαγειρεύει κάποιος και τρώω ωραία αυτή τη περίοδο».