Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «το συνέδριο αποφάσισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο, παρά το ότι έγινε και την λυπηρή εικόνα του συνεδρίου», ενώ πρόσθεσε ότι «κάθε μέρα και το κόμμα και όλοι μας και ο πρόεδρος του κόμματος κρίνεται».

Ερωτηθείς για το αν το κόμμα θα πάει σε νέες εκλογές σε περίπτωση βαριάς εκλογικής ήττας στις Ευρωεκλογές, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν είναι φαρ ουέστ ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και θα δει τι θα κάνει», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Χρήστος Σπίρτζης απέκλεισε μια νέα διάσπαση του κόμματος εκτός κι αν, όπως είπε, γίνουν κι άλλα πράγματα που περνάνε τις γραμμές. «Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί».

Αναφερόμενος στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του κόμματος, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι όφειλε ο κ. Τσίπρας να στείλει την επιστολή. «Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, έπρεπε να προβληματιστούν όλοι που δεν ήρθε στο συνέδριο και να αναλογιστούν γιατί δε ήρθε» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Διαβάστε ακόμη: