Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις αμοιβές των ηθοποιών.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Έχω καταχωρηθεί στο μυαλό των ανθρώπων σαν κωμικός και μου αρέσει αυτό, που με αγαπάνε και λένε “τι ωραία που γελάμε μαζί σου”. Απλά δεν θέλω να μένω σε αυτό, μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα».

«Μεγάλη πρόκληση φέτος ήταν ο Οιδίποδας και για το έργο, αλλά κυρίως γιατί θα βρισκόμουν με έναν ηθοποιό που λατρεύω, τον Δημήτρη Καταλειφό. Χρόνια ήθελα να βρεθώ μαζί του κι έγινε φέτος και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τις κωμωδίες και το πόσο λείπουν από τη σύγχρονη τηλεόραση.

«Ωραίο είναι να γίνονται πράγματα, αλλά λείπουν οι κωμωδίες, όλοι το θέλουν αυτό. Δεν είναι εύκολη η κωμωδία, ούτε να γραφτεί, ούτε να παιχτεί. Υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία σε δραματικά σίριαλ τα τελευταία χρόνια κι αυτό έδωσε αφορμή στις παραγωγές», εξήγησε.

«Το καθημερινό είναι μια μεγάλη παγίδα, το έχω κάνει μια φορά. Είναι πάρα πολύ κουραστικό και πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια, οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ κι ιδίως με τα καθημερινά, γιατί σου λένε ότι θα πάρεις ένα μηνιάτικο, το οποίο πέφτει πάρα πολύ σε σχέση με αυτά που θα έπαιρνες σε ένα επεισόδιο την εβδομάδα», πρόσθεσε για τις αμοιβές των ηθοποιών.

Τέλος, εξήγησε πως αυτό συμφέρει τους παραγωγούς. «Συμφέρει τους παραγωγούς αυτό, είναι όμως και ρίσκο κι αυτό φαίνεται και στις φετινές παραγωγές που άρχισαν με μεγάλες προσδοκίες. Το να λες κάτι ωραίο κάθε μέρα επί έναν ολόκληρο χειμώνα, είναι δύσκολο», είπε στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη: