Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» λόγω ξαφνικής ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τι αναφέρει η ανακοίνωση για τον ηθοποιό

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δε θα πραγματοποιηθούν εώς το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» γράφει η ανακοίνωση.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι»

Θυμίζουμε πως πρωταγωνιστές της επιτυχημένης παράστασης είναι η Σοφία Βογιατζάκη, η Μαρία Αλικάκη, ο Κώστας Κόκλας, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Τζόϋς Ευείδη.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε μιλήσει το 2022, στην Ελένη Μενεγάκη, για τη θεατρική επιτυχία «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη όπου πρωταγωνιστεί.

«Οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών είναι γνωστές φυσιογνωμίες της ζωής» σχολίασε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της παράστασης.

Για την θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» εκτίμησε ο πρωταγωνιστής ότι είναι από τα καλύτερα έργα των Ρέππα-Παπαθανασίου. «Είναι έργο που οδεύει να γίνει κλασσικό, να παίζεται όλα τα χρόνια και να αρέσει σε όλες τις ηλικίες» υπογράμμισε για την κωμωδία.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην Ελένη περιέγραψε τις σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί με τα μέλη του θιάσου της θεατρικής παράστασης: «Ολόκληρος ο θίασος έχει τις καλύτερες σχέσεις και φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε ακόμη: