Η Χριστίνα Κεφαλά διαγνώστηκε με πνευμονία και είναι στο νοσοκομείο καθώς βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Αυτός είναι κιόλας, ο λόγος που δεν μπορούσε να είναι ούτε στον ημιτελικό ούτε στον τελικό του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του Survivor λοιπόν, έχει μια περιπέτεια με την υγεία της και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, αναφέροντας στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram πως «όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα» είναι εφικτό.

Ειδικότερα, αρχικά έκανε μια δημοσίευση σε μορφή Instastory δείχνοντας το χέρι της με τη βελόνα με την ίδια να είναι σε ένα κρεβάτι. «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», έγραψε.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας, η Χριστίνα Κεφαλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως διαγνώστηκε με πνευμονία.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά έστειλε στους χιλιάδες followers το δικό της μήνυμα: «Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με COVID-19 βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας».

Σε επόμενη ανάρτηση, η Χριστίνα Κεφαλά προέτρεψε όσους δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο, να σπεύσουν να το κάνουν: «Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα: Φοβάμαι, ας μην το κάνω, ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από το να νοσήσετε, θα είναι καλύτερο».

Σημειώνεται πως στο Άλσος Βεΐκου, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το κοινό αλλά και τους πρώην παίκτες αν και υπήρχαν ηχηρές απουσίες όπως ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Μάλιστα, σε επόμενες αναρτήσεις τους τόσο ο Τζέιμς Καφετζής όσο και η Νικολέτα Μαυρίδη ενημέρωσαν πως βρήκαν θετικοί στον κορωνοϊό και για αυτό δεν ήταν στο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.