Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day» μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του καναλιού της Κάντζας που διαγράφει ήδη επιτυχημένη πορεία.

Και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε- όπως ήταν αναμενόμενο- στον ρόλο της, τις εξελίξεις της σειράς, τα παιδικά της χρόνια αλλά και την προσωπική της ζωή.

Για τη συμμετοχή στην υπερπαραγωγή του Alpha σημείωσε πως «έκανα οντισιόν. Κι αυτοί ήθελαν να με ξαναδούν. Κι εγώ ήθελα να το ξανασκεφτώ. Κάπως ήμαστε μαζί σε αυτό. Είχα κάνει κάστινγκ με πάρα πολλούς υποψήφιους, όπως και αντίστοιχα ο Αστέρης με πολλές διαφορετικές κοπέλες».

Τι αποκάλυψε για τον «Σασμό»;

«Μου αρέσει η διαδικασία του κάστινγκ. Το προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο, να μου αναθέτουν τον ρόλο και να αφήνουν το μπαλάκι πάνω μου. Θέλω να μπαίνω κι εγώ στη διαδικασία να δουλέψω και να το διεκδικήσω», εξήγησε από την πλευρά της.

Όπως περιέγραψε, ο «Σασμός» είναι οικογενειακή υπόθεση, μιας κι ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει μαζί με τη Μαρία Τζομπανάκη που είναι η μητέρα του, αλλά και για το γεγονός πως το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, της ηρωίδας που υποδύεται, είναι το πραγματικό πατρικό σπίτι της ηθοποιού.

«Όταν έρχομαι, ως Αργυρώ, από την Αυστραλία και βλέπω το σπίτι, συγκινούμαι πραγματικά… Γιατί δεν έρχομαι συχνά. Και τώρα που το είδα περιποιημένο, όπως το έχουν φτιάξει για τη σειρά, με κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση. Τυχαία, η σκηνογράφος της σειράς μας διάλεξε, το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο, για δικό μου στη σειρά, το αντίστροφο και της μαμάς μου, ενώ ήταν άδειοι οι χώροι».

https://www.youtube.com/watch?v=A4zc3-AfACc

Σε σχέση με τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, είπε πως τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρεί σχέση με τον Θανάση Τότσικα, τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα.

«Όταν συναντάς πολλά κοινά, αυτονόητα, είναι πολύ σημαντικό. Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι καθόλου τη μητρότητα. Κάποια στιγμή, γιατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτό τον κόσμο. Με τρομάζει η πραγματικότητα και το τι θα έρθει».