Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά περιμένοντας να αγκαλιάσει τα δίδυμα αγγελούδια της. Και μέχρι να γίνει αυτό, απολαμβάνει κάθε της στιγμή.

Πρόσφατο βίντεο μάλιστα, τη δείχνει να χορεύει στους ρυθμούς ενός αγαπημένου και ιδιαίτερα ανεβαστικού κομματιού της Σακίρα , το «Hips Don’t Lie».

Ξυπόλυτη, με ένα κολάν μαύρο και μια καλοκαιρινή, γκρι μπλούζα περπατάει στο σαλόνι του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη και λικνίζεται υπό τη μελωδία του γνωστού τραγουδιού.

Ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς

Η Χριστίνα Μπόμπα, από τη μεριά της, την πρώτη φορά που μίλησε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στη διαδικασία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να χειριστεί. Αναφέρθηκε επίσης, στις δυσκολίες που είχε το ζευγάρι στη σύλληψη, καθώς ήθελαν για αρκετό διάστημα να γίνουν γονείς.

Όπως εξομολογήθηκε τελικά έκανε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», περιέγραψε.

«Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά»

Όπως έχει εξηγήσει η Χριστίνα Μπόμπα, «δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: Πιο έγκυος δεν γίνεται. Εκεί είδα τον Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση. Το είπα αμέσως στη μαμά μου, δεν κρατήθηκα».

Χριστίνα Μπόμπα

Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, είχε πει πως «δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι απειλείται η σχέση μας. Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά. Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ; Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει».