Ένα μακρύ κόκκινο χαλί, σαν γλώσσα, απλώθηκε μπροστά από το πολυτελές πολυκατάστημα Galeries Lafayette, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σκηνικό σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Παρισιού.

Το βίντεο που πόσταρε ο οίκος Christian Louboutin ενθουσίασε, καθώς έδειχνε την κατασκευή, που θυμίζει χαλί, να καλεί με τον δικό της τρόπο τους κατοίκους και τους ταξιδιώτες της Πόλης του Φωτός να ανακαλύψουν τι μοναδικό παίζει εντός του πολυκαταστήματος.

Μπορεί το βίντεο να είναι αποτέλεσμα CGI και το κόκκινο χαλί να μην ίπταται έξω από το Lafayette, ωστόσο, ο Christian Louboutin έχει γεμίσει με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του το πολυκατάστημα καθώς είναι ο καλεσμένος του French Touch Vol.2.

O Christian Louboutin στόλισε το Galeries Lafayette

Το La Maison Christian Louboutin κατακλύζει το Galeries Lafayette με εγκαταστάσεις επικών διαστάσεων σε τέσσερις γωνίες. Από την Coupole μέχρι τη βιτρίνα της λεωφόρου Haussmann, αλλά και με αποκλειστικά pop-ups στον πρώτο όροφο – είσοδος Mogador – και στον 4ο όροφο.

Μία κατακόκκινη κορδέλα, ένα κόκκινο χαλί, όπως το φαντάζεται κανείς, κρέμεται στο κέντρο του πολυκαταστήματος και δύο πόδια με ασημένια γοβάκια και κόκκινες σόλες μοιάζουν να περπατούν στον αέρα.

Η σκηνογραφία είναι νεύμα προς τη γαλλική κομψότητα, στην ανέμελη και ακαταμάχητη πλευρά της. «Υπάρχει ένα στοιχείο αποπλάνησης στα παπούτσια που δεν υπάρχει για τους άνδρες. Μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι, γοητευτική, έξυπνη και ντροπαλή με τα παπούτσια της», είχε πει κάποτε ο Christian Louboutin.

Στο πολυκατάστημα θα υπάρχει μια συλλογή απουτσιών και αξεσουάρ που δημιουργήθηκε ειδικά για το French Touch Vol.2

Διαβάστε περισσότερα