Μετά από έξι χρόνια γάμου ο Ρίκι Μάρτιν ανακοίνωσε τον χωρισμό του από τον σύζυγο του, Χουάν Γιόσεφ.

«Αποφασίσαμε να τερματίσουμε το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια» αναφέρουν ο Πορτορικανός τραγουδιστής και ο Συροσουηδός καλλιτέχνης σε κοινή τους δήλωση στο περιοδικό People.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον» συνεχίζει το πρώην ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την πεντάχρονη Λουτσία και τον τετράχρονο Ρεν. (Ο Ρίκι Μάρτιν έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, τους δίδυμους Ματέο και Βαλεντίνο, που γεννήθηκαν το 2008 και τους οποίους θα μεγαλώσει πλέον μόνος του).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Ρίκι Μάρτιν βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για αιμομιξία από τον ίδιο του τον ανιψιό, λέγοντας πως είχαν σχέση, στη διάρκεια της οποίας ο τραγουδιστής άσκησε «σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον ανιψιό του.

Η γνωριμία του Ρίκι Μάρτιν με τον Χουάν Γιόσεφ και ο γάμος τους

Ο 51χρονος Ρίκι Μάρτιν και ο 38χρονος Χουάν Γιόσεφ άρχισαν να βγαίνουν το 2015, μετά τη γνωριμία τους στο Λονδίνο. Έκαναν επίσημη τη σχέση τους όταν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στο amFAR Inspiration Gala του 2016 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την ίδια χρονιά, πριν παντρευτούν το 2018.

Ο διάσημος τραγουδιστής του «Livin’ La Vida Loca» έκανε γνωστή την είδηση του γάμου του κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο E! News τον Ιανουάριο του 2018. «Είμαι παντρεμένος πλέον και θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι σε μερικούς μήνες. Ανταλλάξαμε όρκους και ορκιστήκαμε και υπογράψαμε όλα τα τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψουμε, προγαμιαία συμβόλαια και τα πάντα».

Η ανατροφή των παιδιών τους, πολύγλωσσα όλα

Και οι δύο άνδρες, που μιλούν πολλές γλώσσες ο καθένας, έχουν μιλήσει για την αποφασιστικότητά τους να μεταδώσουν τη γλωσσική τους ευελιξία στα τέσσερα παιδιά τους.

«Μιλάμε ισπανικά στο σπίτι, αλλά μιλούν επίσης αγγλικά και γαλλικά», μοιράστηκε ο Ρίκι Μάρτιν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης το 2013 στο The Ellen DeGeneres Show, σημειώνοντας ότι οι δίδυμοι γιοι του είναι εγγεγραμμένοι σε γαλλικό σχολείο.

Ο Γιόσεφ έχει πει ότι διδάσκει στα δύο μικρότερα παιδιά τους και αραβικά. «Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνω τα μωρά μου είναι ότι εστιάζω στα αραβικά παρά στα αγγλικά ή τα σουηδικά», δήλωσε στο My Kali. «Έμαθα στο παιδί μου πώς να μετράει μέχρι το 10 στα αραβικά και είναι μόλις 2 ετών, κάτι που είναι υπέροχο».

Ο Γιόσεφ, ένας καταξιωμένος ζωγράφος και εννοιολογικός καλλιτέχνης, έχει κερδίσει βραβεία όπως το Threadneedle Prize για καλλιτέχνες που εκθέτουν στο Λονδίνο και το Beers Contemporary Award for Emerging Art στο Λονδίνο, και τα δύο το 2013, σύμφωνα με τη Vogue Arabia. Το 2020 κέρδισε το βραβείο Archiproducts Design Award για μια σειρά χαλιών που σχεδίασε.

Διαβάστε περισσότερα