Σάλος δημιουργήθηκε το μεσημέρι στο κτήριο της Κατεχάκη, όταν οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν πως η Διευθύντρια του ΚΕΜΕΑ διοργάνωσε χλιδάτο πάρτι και μάλιστα με την συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου.

Οι αντιδράσεις είχαν δύο άξονες. Ο πρώτος είναι ηθικός: «Δεν μπορεί η Αστυνομία να είναι σε πένθος για το παιδί της ΔΙ.ΑΣ. που χάθηκε στο καθήκον, ο αστυνομικός των ΜΑΤ από τα επεισόδια στου Ρέντη να χαροπαλεύει και η κυρία Διευθύντρια στο ΚΕΜΕΑ να κάνει πάρτι. Και μάλιστα να το νομιμοποιεί με την παρουσία του και ο ίδιος ο Υπουργός», έλεγαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αρχηγείο.

Ο δεύτερος άξονας περιγράφεται από πιο «ψαγμένους» αξιωματικούς του Αρχηγείου, οι οποίοι φαίνεται πως γνωρίζουν περισσότερα για την λειτουργία του ΚΕΜΕΑ, αφού αυτό που μας είπαν είναι πως παρά το γεγονός ότι το κόστος λειτουργίας του έχει υπερβεί κατά πολύ τις δυνατότητες του ταμείου, συνεχίζει η καινούργια διευθύντρια να κάνει μαζικές προσλήψεις και παράλληλα διοργανώνει και πανάκριβο πάρτι όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν κληθεί «έρρεαν τα ακριβά κρασιά και οι σαμπάνιες ενώ τα εδέσματα ήταν από τα ακριβότερα».

Μετά τις πληροφορίες αυτές το astinomiko.gr ερεύνησε διεξοδικά το θέμα και ανακάλυψε μια πτυχή του που δείχνει πως οι αστυνομικοί που οργίστηκαν με το χλιδάτο πάρτι του ΚΕΜΕΑ μάλλον έχουν δίκιο. Μετά την εμφάνιση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε αυτό, όπως μας μετέφεραν, κάποιοι από τους εργαζόμενους στο ΚΕΜΕΑ άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά τηλέφωνά τους, όμως μόλις η διευθύντρια το αντιλήφθηκε τους έδωσε την εντολή να σταματήσουν και να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες που είχαν ήδη τραβήξει.

Όπως μας μετέφεραν οι ίδιες πηγές, η συγκεκριμένη Διευθύντρια τοποθετήθηκε από τον Γιάννη Οικονόμου και είναι παλιά και στενή συνεργάτιδά του την οποία τοποθετεί σε διάφορες θέσεις για τις οποίες έχει την πολιτική δικαιοδοσία. Μάλιστα μας είπαν πως είναι συμπατριώτισσά του και γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: