Η Χίλαρι Σουάνκ επέστρεψε επίσημα στον κινηματογράφο, μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της.

Η ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της δραματικής ταινίας «Ordinary Angels» που πρωταγωνιστεί στο SVA Theater της Νέας Υόρκη, με μια κόκκινη τουαλέτα.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε μία κατακόκκινη σατέν δημιουργία από την Made-to-Order κολεξιόν της Vivienne Westwood και ιδιαίτερα κοσμήματα.

Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, η ταινία «Ordinary Angels», διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, με πρωταγωνιστές την Sharon Steves (Σουάνκ), μία δραστήρια κομμώτρια και τον Ed Schmitt (‘Αλαν Ρίτσσον), χήρο και πατέρα δύο κοριτσιών. Όταν η μικρότερη κόρη του θα βρεθεί σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος, η Sharon θα προσπαθήσει να συσπειρώσει το χωριό για να σωθεί η ζωή της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Γκαν σε σενάριο των Μεγκ Τίλι και Κέλι Φρέμον Κρεγκ. Μαζί με την ηθοποιό πρωταγωνιστούν οι ‘Αλαν Ρίτσον, Νάνσι Τράβις, Ταμάλα Τζόουνς, Ντρου Πάουελ και Έιμι ‘Ακερ.

Η Σουάνκ η οποία καλωσόρισε τα δίδυμα, Aya και Ohm, πριν από 10 μήνες, συνοδευόταν στην πρεμιέρα από τον σύζυγό της Φίλιπ Σνάιντερ.

Σε δηλώσεις της στο People παραδέχτηκε ότι αν και οι νύχτες είναι «δύσκολες» με τα δίδυμα, ειδικά όταν το ένα μπορεί να κοιμάται όλη τη νύχτα, και το άλλο όχι, γνωρίζει ότι θα έρθει η στιγμή που θα τις θυμάται με νοσταλγία.

«Λέω πολλές φορές στον εαυτό μου ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα σκέφτομαι πόσο “θα ήθελα να ξυπνήσω αυτή τη στιγμή και να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου”» τόνισε.

Επίσης ήδη ανυπομονεί για την επόμενη πρόκληση: Όταν τα δίδυμα θα είναι πιο κινητικά. «Τώρα μπουσουλάνε μόνο, οπότε δεν είναι σαν να είμαστε εκτός ελέγχου ή κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Το «Ordinary Angels» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Φεβρουαρίου.

Χίλαρι Σουάνκ: Μητέρα στα 48 η ηθοποιός – Η φωτογραφία της με τα δίδυμα

Διαβάστε ακόμη: