Ο Χαβιέ Μπαρδέμ βρέθηκε για πρώτη φορά στον καναπέ της Έλεν Ντε Τζενέρις και αποκάλυψε ότι έχει εργαστεί ως στρίπερ, αλλά μόνο για μία μέρα.

Όπως είπε, είχε συμφωνήσει να βγει από την τεράστια τούρτα, που είχαν ετοιμάσει για την αρραβωνιαστικιά ενός φίλου του σε μία εκδήλωση αλλά μόλις τον είδε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού του ζήτησε να τον προσλάβει.

«Έκανα το κόλπο μου στην πίστα και ο ιδιοκτήτης με πλησίασε και με ρώτησε “Θα το κάνεις αυτό κάθε Παρασκευή;” και του απάντησα “Ναι, φυσικά”, επειδή ήμουν μεθυσμένος» είπε ο Μπαρδέμ.

«Ήμουν τόσο πολύ αγχωμένος, που πήρα τη μητέρα μου και την αδερφή μου τηλέφωνο για να έρθουν. Κάτω δεν ήταν κανείς. Νομίζω ότι ήταν τρεις μόνο άνθρωποι. Και ήταν πολύ ντροπιαστικό αλλά το ‘κανα. Είμαι performer, είχα δώσει τον λόγο μου και έπρεπε να το κάνω» θυμάται.

Είχε εμφανιστεί δε, στη σκηνή φορώντας σμόκιν και χόρεψε υπό τους ήχους του κλασικού «You Can Leave Your Hat On» του Τζο Κόκερ.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, επανέλαβε στο σόου και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ ενθουσιάστηκε και του πρότεινε να κάνει το ίδιο νούμερο μια φορά την εβδομάδα.

«Δεν ήταν κανείς – νομίζω ότι υπήρχαν τρία άτομα εκεί;» θυμάται. «Και ήταν πολύ ενοχλητικό, αλλά το έκανα! Είμαι ηθοποιός και έχω τη δουλειά μου», είπε ο Χαβιέ Μπαρδέμ βάζοντας τελεία σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα καθώς ο ίδιος είναι ταγμένος στην υποκριτική.