Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρόωρο ερχομό της κόρης του.

Ο τραγουδιστής πιο συγκεκριμένα μίλησε για τη Λιόνα, αλλά και το πώς αντιμετώπισε η σύζυγός του, Αντελίνα την πρόωρη γέννησή της.

«Δεν καταλάβαινα την δυσκολία του πρόωρου τοκετού στην εγκυμοσύνη. Ήξερα ότι το παιδάκι μας θα βγει και σε τέσσερις εβδομάδες θα το έχουμε στο σπίτι. Συνειδητοποίησα όμως τότε, πως για την μητέρα ήταν μια τραυματική εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε επίσης: «Μπορεί δηλαδή να έχεις ενοχές ή να νιώθεις ότι κάτι έκανες, για παράδειγμα ότι δεν έπρεπε να έχεις φάει εκείνο το φαγητό που έφαγες εκείνη την ημέρα, ότι δεν έπρεπε να οδηγήσεις ή δεν έπρεπε να χορέψεις. Δεν ξέρω. Γενικά, όμως φαντάζομαι πως μπορείς να σκεφτείς αν θα έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το παιδάκι ή αν θα μπορεί να έχει κάτι αργότερα».

Τέλος, για την κόρη του και το πώς είναι σαν παιδί, δήλωσε: «Είναι αρχηγός και της οικογένειας και του σχολείου και της παρέας. Δηλαδή δεν ξέρω, ίσως πρέπει όλα τα παιδιά να έρχονται στον κόσμο στους οκτώ μήνες. Ίσως στους εννέα… καίγονται και οι οκτώ μήνες είναι οι σωστοί για να βγει κάποιος».

Διαβάστε ακόμη: